Колега Тоні Паперної розповіла, чому донька Ольги Сумської сидить в москві і мовчить: “Не має своєї позиції”

Відома актриса Антоніна Паперна, яка є дочкою Ольги Сумської, з початку війни в Україні не висловилася ні одного разу на підтримку рідної країни та продовжує жити в росії.

Після подій 24 лютого 2022 року народна артистка України Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк одразу ж почали вести інформаційну війну в своїх Instagram, робити все можливе на благодійних засадах, але старша дочка Ольги Антоніна Паперна, яка побудувала акторську кар’єру в росії та вийшла заміж за росіянина Володимира Яглича мовчить і взагалі ніяк не висловлюється.

Колега Тоні Паперної розповіла, чому донька Ольги Сумської сидить в москві і мовчить
Колега Тоні Паперної розповіла, чому донька Ольги Сумської сидить в москві і мовчить

Спочатку Сумська намагалася вигородити дитину, виправдовуючи це її складним положенням, адже у неї сім’я і двоє маленьких дітей, а щось говорити будучи в москві – небезпечно. Через час Ольга вже змінила риторику і сказала, що не може виправдовувати Тоню, коли у багатьох матерів гинуть їх діти через дії росії, але відмітила, що дуже її любить і ніколи не відвернеться від своєї кровиночки.

Колега Антоніни Паперної, українська актриса Валерія Ходос, висловилася про Тоню та інших зірок, які залишилися в росії, не зважаючи на все, що відбувається. На її думку, вони не підтримали Україну, тому що бояться виступити проти своїх чоловіків-росіян. Як заявила Ходос, у дочки Сумської навіть зараз є шанс виїхати з рф, але зрадити батьківщину їм легше, ніж розірвати шлюби:

Я можу припустити, що це жінки, які не мають впливу, своєї позиції в сім’ї. Можливо, вони бояться втратити чоловіка, сказавши – ні, я не хочу жити в країні, яка напала. Мабуть, це ті жінки, які роблять так, як кажуть чоловіки

, – сказала Валерія Ходос під час інтерв’ю для каналу Rostyslove Production.

Нагадаємо, у Ольги Сумської також є молодша донька Ганна Борисюк, яка знаходиться з батьками в Україні і повністю підтримує свою країну.

Колега Тоні Паперної розповіла, чому донька Ольги Сумської сидить в москві і мовчить
Колега Тоні Паперної розповіла, чому донька Ольги Сумської сидить в москві і мовчить

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.