Зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару віддає перевагу іноземцям: обидва її бойфренди – англійці (ФОТО)

Зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару мала в житті два великих кохання. Причому обидва обранці блондинки – англійці.

З першим чоловіком у Сопонару були дистанційні стосунки. Кожен мешкав у своїй країні, і лише зрідка вони прилітали один до одного і проводили час разом. Так тривало довгих 5 років. А потім світ поглинула пандемія корони, і все змінилося. Виїхати з країни стало неможливим, кожен залишався на своєму місці. Тож довелося розстатися.

Кохання №2

Через деякий час Ірина Сопонару знайшла собі нового бойфренда, про що відверто розповіла Аліні Доротюк. Він знову виявився іноземцем. Але цього разу англієць мешкає в Києві. Вони зустрілися вперше на вечірці. Найперше, чим поцікавилася “кварталівка” у нового знайомого, чи не збирається він повертатися в Англію. Той запевнив, що в нього є робота в Києві, і його все влаштовує.

З новим бойфрендом Ірина Сопонару разом уже більше півтора року

Актриса зітхнула з полегшенням, адже раніше не могла відзначити день народження з друзями в столиці, бо завжди в цей день літала до Лондона. Тепер же можна влаштовувати гучні вечірки вдома в близькому колі. Новий обранець Сопонару працює в компанії, яка виробляє біологічні добавки. Робота дистанційна, тож можна перебувати в будь-якій країні світу, і чоловік обрав Україну.

“Я йому дуже вдячна за те, що він з’явився в моєму житті”, – заявила зірка.

Прихильники гумористки вже мали можливість оцінити нове кохання білявки і насипати сердечок. Ірина виклала в мережу світлину з відпочинку з Рісом, який зачарував підписників її сторінки. Сопонару мріє вийти заміж за коханого і народити йому дітей. Навіть зрідка натякає на це Рісу, але чоловік поки що не зробив їй довгоочікувану пропозицію.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.