Молода дружина Олексія Арестовича готується стати бабусею: “краш” заговорив про онуків від старшої доньки

Нещодавно Олексій Арестович зізнався, як живе його старша донька від першого шлюбу. За словами "краша", він вже чекає на появу зіркових онуків та онучок

Від початку повномасштабної війни в Україні Олексій Арестович встиг стати улюбленцем мільйонів, а пізніше й викликати у свою сторону чимало критики. Попри всі нюанси, які приховує його біографія, особистим життям “краша”, саме так його прозвали фанати в народі. Так, нещодавно Олексій Арестович розповів про свою старшу доньку від першого шлюбу.

Олексій Арестович про своїх дітей

Нещодавно відомий український політик та громадський діяч взяв участь в інтерв’ю для програми “У ліжку”. В рамках розмови у знаменитості запитали, як він ставиться до думки стати батьком ще раз. За словами Олексія Арестовича, він вважає, що йому вже достатньо дітей та йому потрібно чекати на онуків.

Український політик пригадав довоєнні події, коли відвідав зі своїми дітьми розважальний комплекс. Поки знаменитість лазив зі своїми зірковими нащадками дитячими лабіринтами, на думку спало, що він сильно втомився. Олексій Арестович зізнався, що займається вихованням та піклуванням про дітей 18 років поспіль, тому тепер він не замислюється про ще одну дитину. Нині, розповідає Арестович, йому залишається чекати лише на онуків.

Олексій Арестович взяв участь в інтерв'ю та розповів про свою старшу доньку
Олексій Арестович взяв участь в інтерв’ю та розповів про свою старшу доньку

Двічі одружений Олексій Арестович виховує трьох дітей. Найстарша Аеліта Арестович з’явилась на світ 2004 року, коли знаменитість перебував у першому шлюбі. Так, за зізнанням політика та громадського діяча, тепер справа за старшою донькою – Арестович чекає, поки в його житті з’являться онуки.

З’їжджав із гірки та раптом зрозумів, що роблю це 18 років поспіль… Я трохи втомився. Почекаю онуків

– прокоментував український політик.

Особисте життя Олексія та Анастасії Арестовичів

Нагадаємо, що Олексій Арестович був одружений двічі. Про першу дружину відомого українського громадського діяча нічого невідомо, адже вона зовсім непублічна людина. Друга дружина Олексія, Анастасія Арестович, працює директором з розвитку одного зі столичних видавництв. Закохані виховують двох дітей – донька Вероніка та син Олександр.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.