Нікіта Добринін і Даша Квіткова готуються вдруге стати батьками: дружина “Холостяка” вразила зізнанням

Дружина шоумена і телеведучого Нікіти Добриніна блогерка Даша Квіткова дала відверте інтерв'ю, в якому зізналася, що вона в найближчому майбутньому планує стати мамою вдруге.

Нікіта Добринін і Даша Квіткова – єдина пара, яка після фіналу романтичного шоу “Холостяк” змогли зберегти свої почуття і побудувати сім’ю. Вони зіграли розкішне весілля у 2020 році і вже через декілька місяців після реєстрації шлюбу повідомили прихильникам гарну новину – вони чекають на первістка.

В липні 2021 році Нікіта Добринін і Даша Квіткова стали щасливими молодими батьками. У них народився хлопчик, якого назвали гордим ім’ям Лев.

Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином
Нікіта Добринін і Даша Квіткова готуються вдруге стати батьками

Даша і Нікіта ніколи не приховували, що хочуть декілька дітей і бажано, щоб вони були погодками. Втім, народити ще одну дитину щасливому подружжю завадила повномасштабна війна, яка прийшла в Україну 24 лютого. Подружжя вирішило деякий час почекати з другою дитиною. Втім, зараз Добринін і Квіткова готові до вагітності. Про це розповіла Даша у відвертому інтерв’ю програмі “ЖВЛ“, яке вийшло в ефір 22 листопада.

Дівчина зізналася, що вони з Нікітою вже працюють над майбутнім поповненням.

Ми вже над цим працюємо. У мене теж є нерви всередині, переживання, які не дають цьому статися. Але ми вже хочемо другу дитину

, – зізналася дружина Нікіти Добриніна.

Нагадаємо, декілька місяців назад Даша Квіткова і Нікіта Добринін повінчалися. Подружжя планували це зробити ще до повномасштабної війни в Україні, але були змушені відкласти цю подію. До цього питання Даша і Нікіта повернулися, коли відчули наскільки вони сумують один за одним на відстані, адже через війну дівчина з сином виїхала за кордон, а Нікіта залишився в Україні. Закохані повінчались без зайвого пафосу і навіть не кликали гостей на цю подію. А про те, що вони повінчались Даша і Нікіта розповіли родичам і прихильникам вже постфактум.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.