36-річна зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару заговорила про усиновлення дитини: “Я боюсь народжувати”

Відома українська акторка Ірина Сопонару в останньому інтерв'ю розповіла багато цікавих деталей про особисте життя. Зірка зізналась, що планує усиновити дитину

Знаменита українська акторка, яка нині є учасницею телешоу “Жіночий квартал” в останньому інтерв’ю для “Життя відомих людей” розповіла цікаві деталі особистого життя. Ірина Сопонару детальніше розказала про стосунки, в яких перебуває, а також заговорила про дітей.

Ірина Сопонару про свого хлопця

Нині українська акторка зустрічається з британцем, на ім’я Ріс. Ірина Сопонару розповіла, що їхні стосунки зав’язались раптово й дуже швидко розвивались. Спершу знаменитості було навіть страшно починати з кимось зустрічатись, адже після останнього розставання вона довгий час була самотня. Ірина Сопонару навіть подумала, що вже завжди буде самотня, адже вона звикла так жити.

Проте, в житті акторки з’явився британець Ріс і її думка змінилась. Сопонару зазначила, що вона хвилювалась через нові стосунки, втім пізніше зрозуміла, що всі переживання були марними. Нині українська акторка знайома з батьками свого коханого. Ірина Сопонару зазначила, що їхнє знайомство пройшло дуже добре.

Ірина Сопонару зі своїм хлопцем Рісом
Ірина Сопонару зі своїм хлопцем Рісом

Ірина Сопонару про весілля

Крім того, українська акторка зазначила, що вона цілком готова стати дружиною Ріса, проте не хоче святкувати таку важливу подію, доки в її рідній країні триває війна. Ірина Сопонару зізналась, що у день їхнього весілля вона бажає думати лише про свято та про свого коханого, а не мріяти про те, аби не почалась сирена повітряної тривоги.

Акторка зазначила, що дуже довго вона навіть думати про весілля не могла, адже психологічно не була до нього готова. Коли Ірина Сопонару нарешті зрозуміла, що хоче вийти заміж і знайшла того, з ким планує провести решту життя, їхнім планам завадила війна. Саме тому, зізнається актриса, після перемоги вони влаштують справжнє святкування.

Ірина Сопонару про дітей та усиновлення

Ірина Сопонару прокоментувала своє особисте життя
Ірина Сопонару прокоментувала своє особисте життя

Останнім часом акторка почала серйозно замислюватись не лише про весілля, а й про дітей. Ірина Сопонару наголосила, що вона ніколи не була чайлдфрі, проте деякі шанувальники чомусь приписували її до людей з цією ідеологією. Актриса зазначила, що вона не має дітей, адже раніше не була готова до вагітності та самостійного народження.

Тепер я розумію, що я готова. Але я дуже боюся народжувати їх у цей світ через те, що зараз відбувається

– додала Сопонару.

Зірка також зізналась, що позитивно ставиться до ймовірного усиновлення дитини, втім з Рісом, своїм бойфрендом, ще не обговорювала цієї теми серйозно. Ірина Сопонару зазначила, що впевнена в тому, що її коханий також буде не проти усиновлення, проте актриса ще обов’язково повернеться до цієї розмови з британцем.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?