Ведучий, який воює на фронті, Даніель Салем розповів, як Тіна Кароль подарувала його підрозділу автомобіль

Відомий український ведучий Даніель Салем, який з перших днів війни вирішив захищати Україну на полі бою, розповів, як співачка Тіна Кароль подарувала його підрозділу автівку.

З початку повномасштабної війни в Україні більшість українських зірок шоу-бізнесу почали робити від себе все можливе, щоб пришвидшити перемогу. Дехто з артистів пішов воювати на фронт, а деякі почали активно волонтерити і збирати на благодійних концертах кошти для військових і постраждалих у війні людей.

Тіна Кароль стала однією з  виконавиць, які активно допомагають українцям.

Нещодавно відомий телеведучий Даніель Салем, який з 24 лютого воює на фронті дав невелике інтерв’ю для YouTube-проєкту “Зірковий”. Там чоловік розповів, як Тіна Кароль, з якою він товаришує, подарувала його підрозділу автівку.

Даніель Салем розповів, як Тіна Кароль подарувала його підрозділу автомобіль
Даніель Салем розповів, як Тіна Кароль подарувала його підрозділу автомобіль

За словами Даніеля під час дружньої телефонної розмови з Тіною він обмовився, що збирає кошти на покупку нової автівки для свого підрозділу. Співачка одразу почала розпитувати у Салема, скільки він вже зібрав і якої суми не вистачає. Вже через хвилину після телефонного дзвінка Кароль написала повідомлення  Даніелю зі словами, що йому зараз зателефонує бухгалтер її фонду і скоро передадуть кошти на покупку авто.

Це вам подарунок від мене. Давайте, хлопці, воюйте

, – написала Тіна Даніелю Салему.

Чоловік зізнається, що був приємно вражений поведінкою співачки. За словами Даніеля, він дружить з Тіною, але ніколи в неї нічого не просив, бо знає про її зайнятість.

Тепер Салем вважає автівку куплену Тіною Кароль фартовою, адже вона вже місяць тримається на фронті і поки ціла. Чоловік зізнається, авто на фронті зазвичай залишається цілим не довше ніж 2-3 тижні.

Вона тримається вже місяць. Для бойової машини це багато. Попередні три – максимум тиждень витримували… Тіна дуже крута і з нею великий янгол-охоронець

, – додав ведучий-воїн.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.