49-річний Данилко розповів, як Сумська підтримує його у шикарній квартирі на Хрещатику: “Відчуття спокою”

Відомий український співак та творець образу Вєрки Сердючки зізнався, що під час вимкнення світла його підтримує Наталія Сумська. Андрій Данилко детально розповів, як саме

Український артист під час повномасштабної війни мешкав у столичній квартирі на Хрещатику. Нещодавно Андрій Данилко повернувся додому з гастролей і розповів, чим займається під час відсутності електропостачання. Так, зізнався знаменитість, він звертається по допомогу до відомої актриси Наталії Сумської.

Андрій Данилко в останньому інтерв'ю прокоментував відключення світла по всій Україні
Андрій Данилко в останньому інтерв’ю прокоментував відключення світла по всій Україні

Андрій Данилко про вимкнення світла

У останньому інтерв’ю артист зізнався, що вперше екстрене вимкнення електроенергії застало його, коли він тільки повернувся додому після європейських гастролей. Андрій Данилко затаскував величезну концертну валізу на останній поверх в абсолютній темряві й тиші. Втім, якщо вдома він собі знайти розвагу може, то працювати без світла – неможливо.

Андрій Данилко розповідає, що нині він майже не працює зі своєю командою на студії, адже графіки відключення електроенергії не збігаються з робочими графіками його колег, а тому він не хоче даремно збирати всіх та виривати з домівок.

Артист зізнався, що відсутність світла його застала одразу після повернення додому
Артист зізнався, що відсутність світла його застала одразу після повернення додому

Чим Андрій Данилко займається вдома

Знаменитість не став приховувати правду: вимкнення електроенергії його сильно дратують, проте він намагається сприймати це спокійно, адже розуміє, що в країні війна. Спершу Андрій Данилко не зміг ні на чому сконцентруватись у темряві, проте пізніше знайшов, чим себе зайняти. До списку “темних” розваг, якими зірка себе займає за відсутності світла, входить перегляд старих фільмів, спектаклів, прослуховування радіо чи аудіокниг.

Саме тут на допомогу українському артистові приходить його старша зіркова колега Наталія Сумська. Актриса озвучила чимало книжок українських письменників. Так, Андрій Данилко переслухав уже декілька разів “Кайдашеву сім’ю” та зазначив, що йому неймовірно сильно подобається, як Сумська озвучує книги.

Данилко зізнався, що йому подобається, як актриса Наталія Сумська читає книги
Данилко зізнався, що йому подобається, як актриса Наталія Сумська читає книги

Мені дуже подобається, як читає Наталія Сумська, неймовірно важливим для мене є голос. Вона читає дуже атмосферно, з’являється відчуття спокою

– зазначив артист.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!