44-річний Арсен Мірзоян зізнався, що збирається силою вивезти маму із Запоріжжя: “Посаджу в автівку та вивезу”

Відомий український співак Арсен Мірзоян під час війни в Україні багато їздить українськими містами і ніяк не може вмовити свою маму виїхати з Запоріжжя.

Співак Арсен Мірзоян підтримує українських захисників ще з 2014 року і робить це як благодійністю, так і морально. Нещодавно чоловік Тоні Матвієнко прийняв участь у забігу в бронежилетах на підтримку Аз*вців. Взагалі за час війни Арсен допоміг зібрати гроші на понад тисячу автомобілів для ЗСУ. Також він в числі перших зірок шоу-бізнесу приїхав у звільнений Херсон і заспівав на площі міста для натхненних херсонців.

В ефірі програми “Сніданок з 1+1” Мірзоян ділився емоціями і сказав, що по дорозі додому написав пісню про те, що побачив і відчув, опинившись на звільненій території і бачивши людей, які зі сльозами на очах обіймали військових і просили їх більше не залишати.

Арсен Мірзоян зізнався, що збирається силою вивезти маму із Запоріжжя
Арсен Мірзоян зізнався, що збирається силою вивезти маму із Запоріжжя

Потерпає від війни і рідне місто Арсена Запоріжжя, його майже щодня обстрілюють, але мама співака до сих пір там залишається і відмовляється покидати дім. Мірзоян після інтерв’ю для “Сніданку” збирався їхати додому:

Намагатимусь облаштувати їй побут, або переконаю виїхати, або ж просто посаджу в автівку та вивезу

, – сказав Арсен.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян одружений на співачці Тоні Матвієнко, яка з їх дочкою Ніною перебуває у Великобританії. Вони живуть у спонсора, дитина ходить в школу, зрідка Антоніна навідується в Київ побачитися з мамою і чоловіком, а іноді і Арсен приїжджає за кордон з благодійними або волонтерськими справами, тому вони знаходять будь-яку можливість побачитися після довгої розлуки.

Арсен Мірзоян зізнався, що збирається силою вивезти маму із Запоріжжя
Арсен Мірзоян зізнався, що збирається силою вивезти маму із Запоріжжя

Не зважаючи на відстань і чутки про розлучення, шлюб Матвієнко і Мірзояна міцний і вони спростовують всі домисли з приводу розставання, кажучи, що зараз їх взаєморозуміння на найвищому рівні, на це вплинула саме така складна ситуація, в якій нині знаходяться всі українці.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!