Маша Єфросініна розповіла, скільки та чим заробляє під час війни: “Деколи виходить в мінус, деколи в нуль”

Українська телеведуча та громадська діячка нещодавно взяла участь в інтерв'ю для Раміни Есхакзай. Зірка розповіла про фінансові проблеми під час війни

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна нещодавно взяла участь в інтерв’ю для журналістки Раміни Есхакзай. Темою для обговорень стало життя та діяльність ведучої та громадської діячки під час повномасштабної війни. Так, Маша Єфросініна активно займається волонтерством і благодійністю, втім зірка розповіла й про те, звідки бере гроші на життя.

Маша Єфросініна про заробіток під час війни

Раміна Есхакзай поцікавилась у своєї гості, що приносить гроші Маші Єфросініній під час повномасштабної війни. Журналістка поцікавилась, чи монетизація її YouTube-каналу є єдиним джерелом доходу та скільки він приносить грошей. Так, телеведуча зізналась, що зараз і дійсно заробляє лише з відео на каналі, проте це не великі гроші.

Маша Єфросініна в інтерв'ю чесно зізналась, як заробляє під час війни
Маша Єфросініна в інтерв’ю чесно зізналась, як заробляє під час війни

YouTube приніс мені гроші за ці дев’ять місяців лише декілька разів. Я їх реінвестую далі. [Виходжу] деколи в мінус, деколи в нуль. І ось ці кілька разів я заробила і, мабуть, це просто компенсувало те, що я витратила. Зараз монетизація просто… І реклами немає, нічого немає

– зізналась українська телеведуча.

Маша Єфросініна додала, що нині вона разом зі своїми дітьми живе не збереження – за гроші, які вона заробила до початку повномасштабного вторгнення. Знаменитість зізналась, що перед великою війною вона мала доволі багато контрактів, які приносили їй хороші гроші, втім після 24 лютого контракт було перервано за пунктом “форс-мажор”.

В інтерв'ю для Раміни Есхакзай Єфросініна розповіла про фінансові труднощі
В інтерв’ю для Раміни Есхакзай Єфросініна розповіла про фінансові труднощі

Крім того, Рамін Есхакзай поцікавилась, чи отримує Маша Єфросініна гроші за те, що є Почесним послом ООН у галузі народонаселення. Так, ведуча з усмішкою відповіла, що ніхто й ніколи не отримує гроші за посаду посла в організаціях міжнародного рівня.

Я ніколи не отримувала гроші за те, що я посол. Ніхто в усьому світі не отримує гроші за цю посаду. В UNFPA [Фонд ООН у галузі народонаселення – ред.] ніколи не йшлося про гроші, взагалі ніколи. Мені навіть це дивно… [адже] тут мова йде про міжнародну соціальну організацію

– прокоментувала Маша Єфросініна.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.