Надія Матвєєва розповіла про стосунки з 34-річним чоловіком і труднощі, з якими вони стикаються: “Я не думала”

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва зізналася, що знаходиться у стосунках з чоловіком, який їй годиться в сини. Жінка зізнається, що раніше й допустити не могла, що зважиться на таке.

54-річна ведуча програми “Все буде добре” Надія Матвєєва офіційно була одружена двічі та має дорослого сина від першого шлюбу. Зі своїм першим чоловіком Надія познайомилась, будучи студенткою і досить швидко вийшла за нього заміж. Втім, шлюб був недовгий. Причиною розлучення стало те, що Матвєєва закохалася у свого колегу по роботі і закрутила з ним роман. Тоді майбутня телезірка працювала на радіо. Надія розійшлась зі своїм чоловіком і вийшла заміж за коханця. Другий шлюб телеведучої протривав 11 років.

Зараз Надія Матвєєва офіційно незаміжня, втім коханий  чоловік у неї є. Ще влітку минулого року телеведуча в одному з інтерв’ю зізналася, що має стосунки з чоловіком, який молодший за неї на 20 років. Зараз чоловіку 34 роки. А нещодавно Надія дала нове інтерв’ю, де відверто розповіла про відносини з коханим і про випробування, з якими вони зіткунилися.

53-річна Надія Матвєєва налякала Мережу своїм портретом зі свічкою
Надія Матвєєва розповіла про стосунки з 34-річним чоловіком і труднощі, з якими вони стикаються

Надія зізналася, що раніше вона і подумати не могла, що вступить у відносини з таким молодим чоловіком, але життя склалося саме так і зараз вона щаслива.

Для мене це було певною мірою табу, я не уявляла, що таке може бути. Але життя таке, і ось, маємо те, що маємо

, – сказала Матвєєва.

Телеведуча додала, що війна стала випробуванням для їхніх стосунків, але закоханим вдається оминати всі гострі кути. Надія запевняє, що відчуває себе щасливою і дякує долі за ці стосунки.

Я захоплююсь тим, що відчуваю. Це людина, якій я можу довіряти, і яка може довіряти мені. Це найважливіше.

, – підсумувала Надія.

Також Матвєєва зізналась, що її мати категорично не сприймає ці стосунки. Жінка не розуміє “нерівне кохання”.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.