Телеведуча Василіса Фролова зізналась, за що їй найбільше подобається життя в Еміратах: “Порівнюю з Україною”

Відома українська телеведуча нині живе в Еміратах. Василіса Фролова перерахувала причини, чому жити в ОАЕ краще, ніж в Україні, проте назвала й недоліки країни

Телеведуча Василіса Фролова почала свою кар’єру в Харкові, а стала популярною завдяки діяльності на радіо. Сьогодні знаменитість мешкає разом з чоловіком у Дубаї. У новому інтерв’ю для Слави Дьоміна зірка розповіла деталі житті у спекотній країні та зізналась, чому в ОАЕ жити комфортніше. Втім, знаменитість пригадала й про недоліки Еміратів.

Фролова про переваги ОАЕ у порівнянні з Україною

Телеведучий Слава Дьомін запитав у своєї гості, як це – жити в Еміратах. Він пригадав, що часто чув думку людей, які впевнені, що подорожувати й жити в ОАЕ – це різні речі. Так, журналіст запитав, чи правда життя в Еміратах для українців не настільки комфортне, як може здаватись.

Українська ведуча зізналась, як живе в ОАЕ
Українська ведуча зізналась, як живе в ОАЕ

Василіса Фролова зізналась, що насправді у порівнянні з життям в Україні ОАЕ дійсно лідирують, адже все навколо зроблене так, щоб людям було комфортно – не лише туристам, а й місцевим жителям.

Я зараз порівнюю з життям в Україні. Звичайно, тут надто круто. Тут дуже все зручно, дуже все чисто, дуже kids-friendly [коли все навколо пристосоване для догляду за дітьми – ред.]

– прокоментувала Василіса Фролова.

Василіса Фролова про недоліки ОАЕ

Втім, Слава Дьомін зазначив, що попри високий рівень життя в країні немає душі. Українська телеведуча погодилась, що їй також не подобається факт відсутності в країні особливої атмосфери, яка є вдома. Фролова також додала, що їй важко жити в Еміратах через клімат.

Василіса Фролова розповіла, як живе з родиною в ОАЕ
Василіса Фролова розповіла, як живе з родиною в ОАЕ

Мені дуже хочеться дихати. Я тільки одного разу приїжджала до Німеччини, до моєї мами на день народження в червні. Коли я вийшла з літака, я не могла повірити, що я відчуваю хлорофільне повітря. Навіть в аеропорту я розуміла, що це – хлорофіл. Я дуже скучила за запахом дерев

– із захопленням зазначила Василіса Фролова.

Крім того, українська знаменитість обговорила зі Славою Дьоміним те, що, аби жити в Еміратах комфортно, потрібно мати величезні гроші. Так, Василіса Фролова зізналась, що нині витрачати в місяць менше ніж 3 тисячі доларів на життя – неможливо. Проте, точної цифри, яку її родина витрачає на життя в ОАЕ, знаменитість не називала, адже фінансами нині займається її чоловік.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.