Маша Єфросініна розповіла про пожертву від Лободи розміром 50 тисяч євро: “Я не здивувалася, скажімо так”

Нещодавно відома українська телеведуча та громадська діячка взяла участь в інтерв'ю для Раміни Есхакзай. У рамках розмови Єфросініна розповіла про щедру пожертву

Маша Єфросініна після початку повномасштабної війни почала займатись благодійною та волонтерською діяльністю. У рамках свого фонду знаменитість допомогла багатьом жінкам та дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій. Маша Єфросініна займається цим не одна – знаменитості допомагають небайдужі та інші активісти. Крім того, фонду допомагають пожертви. Про одну з таких пожертв Маша Єфросініна розповіла на інтерв’ю для Раміни Есхакзай.

Пожертва від Світлани Лободи

Українська телеведуча на початку повномасштабної війни отримала щедру пожертву від своєї колеги, співачки Світлани Лободи. Знаменитість зізналась, що для неї це було несподівано, проте Маша Єфросініна не здивувалась вчинку співачки, адже Лобода, за словами Маші, завжди приходить на допомогу своїм близьким.

Маша Єфросініна на інтерв'ю для Раміни Есхакзай розповіла про Лободу
Маша Єфросініна на інтерв’ю для Раміни Есхакзай розповіла про Лободу

Було несподівано, що вона пожертвувала, але я не здивувалася, скажімо так. Я просто знаю, скільком Свєта завжди допомагала. В неї взагалі є така риса характеру: всім, хто навколо – друзі, їхні друзі, рідні. Вона всім щось допомагає, щось дає. Багато діточок вона вилікувала

– зізналась Маша Єфросініна.

Проте, найбільшою неочікуваністю для української телеведучої та журналістки стало те, що Світлана Лобода перерахувала саме таку велику суму. Знаменитість зазначила, що для неї було дивно отримати 50 тисяч євро у той момент, коли насправді фонд знаходився в процесі трансформації. Єфросініна зазначила, що, коли на рахунок поступила пожертва, її фонд ще не мав чіткого плану дій та успішних прикладів роботи.

Єфросініна прокоментувала пожертву Світлани Лободи
Єфросініна прокоментувала пожертву Світлани Лободи

Ми з колін перепрофілювалися з домашнього насильства на допомогу жінкам та дітям, постраждалим від війни, і ми бачимо 50 тисяч євро від Світлани…

– зазначила ведуча.

Крім того, розповіла Маша Єфросініна, Світлана Лобода не вимагала ніяких звітів та не випитувала в неї, як фонд розпоряджатиметься пожертвуваними коштами. На думку української громадської діячки, співачка не намагалась зробити зі своєї пожертви шоу чи піар.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.