Чутки про зради Леоніда Агутіна підтвердилися. Анжеліка Варум мусить це терпіти 22 роки: хто коханки

Анжеліка Варум і Леонід Агутін вже 22 роки живуть у шлюбі. За цей час їх частенько "розлучали". Зазвичай причиною називали невірність чоловіка. А той і не заперечував. Ось тільки родина все одно залишалася міцною і непохитною.

Якось Агутіна застукали під час “Нової хвилі” за обіймами з незнайомкою. Льоня тоді вжив чималу дозу алкоголю, тож не контролював себе. А хтось із присутніх зняв відео на камеру і виклав в мережу. Анжеліка в цей час спала у своєму номері, а коли побачила, як розважається благовірний за її відсутності, то 3 дні не розмовляла з чоловіком, погрожуючи розлученням. А потім голубки помирилися.

Леонід Агутін сам зізнався, що зраджував дружину

Агутін радіє з того, що дружина не злопам’ятна і ніколи не нагадує про образи. Тож кожен новий день починається в родині немов із чистого аркуша. Варум, своєю чергою, відчуває себе поряд із чоловіком немов за кам’яним парканом.

Леонід запевнив, що цей інцидент з поцілунком, що трапився 2011 року, був одним-єдиним у його подружньому житті, а все решту напридумували хайпожери. На що відгукнулася відеоблогерка Альона Жигалова відповіла, що саме ці хайпожери весь час і ловлять 54-річного ловеласа на зрадах дружині. Журналістка запевнила, що музикант полюбляє молоденьких моделей і учасниць шоу “Голос”.

Як відреагувала дружина на зраду

В Анжеліки є й інші приводи для оформлення розлучення, адже чоловік ще й частенько зловживає алкоголем. Перша подібна криза сталася в родині через 7 років спільного життя. Та дружина знайшла в собі сили вибачити гультіпаці. Вона розповіла, що кожен сам робить свій вибір – один вибачає зраду і продовжує жити поряд із цією людиною, бо боїться самотності. Інший не може вибачити, тоді справа доходить до розлучення.

Завдяки Анжеліці Варум, шлюб із Леонідом Агутіним протримався 22 роки

Недарма ж її тато Юрій Варум був категорично проти шлюбу доньки з Агутіним. Щоправда, він і проти першого кохання доньки теж був налаштований доволі скептично. Навіть перевіз Анжеліку зі Львова до москви, щоб забула про Максима Нікітіна. Та однокласник подався услід за коханою, а коли відслужив в армії, вони побралися. Цей шлюб змогла розбити лише закоханість Варум в Агутіна.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.