“Усі все розуміють”: 34-річний Вова Дантес публічно “наїхав” на мера Харкова Ігоря Терехова – у чому справа?

В останньому інтерв'ю український музикант публічно засудив дії харківського мера Ігоря Терехова. Що не сподобалось Володимиру Дантесу та що співак порадив політичному діячу?

У проєкті зірки 95 Кварталу “Тихий вечір з Оленою Кравець” Володимир Дантес публічно звернувся до мера Харкова Ігоря Терехова. Так, співакові не сподобалась остання заява громадського та політичного діяча, саме тому він вирішив поділитись з ним слушною порадою зі свого власного досвіду.

Реакція Дантеса на заяви Терехова

Так, нагадаємо, що нещодавно харківський мер заявив, що продовжуватиме спілкуватись з містянами російською мовою. Володимиру Дантесу така позиція не сподобалась, тому музикант, який перейшов на рідну мову лише після початку повномасштабної війни, вирішив порадити Терехову починати з себе.

Відомий український співак Володимир Дантес звернувся до мера свого рідного міста
Відомий український співак Володимир Дантес звернувся до мера свого рідного міста

Володимир Дантес зізнався, що до 24 лютого не розумів різниці в тому, якою мовою розмовляти, втім після початку повномасштабного вторгнення співак усвідомив, що варто більше цінувати рідне та відмовлятись від чужого. Саме це Дантес порадив харківському меру Ігорю Терехову.

Володимир Дантес сильно обурився заявою Терехова про те, що в нього є важливіші справи, ніж роздуми над відмовою від російської мови. Український співак вважає, що мер має бути прикладом для містян, тому Терехову варто перейти на рідну мову.

З тебе все починається. Почни розмовляти українською, подавай приклад… Не треба свої страхи закривати тим, що хтось не зрозуміє. Усі все розуміють

– прокоментував співак.

Володимир Дантес невтішно висловився на адресу харківського мера Ігоря Терехова
Володимир Дантес невтішно висловився на адресу харківського мера Ігоря Терехова

Український співак також розповів про свій останній візит до рідного Харкова. Так, за словами артиста, він навідувався туди наприкінці листопада та помітив, що велика частина містян все ще залишається російськомовною. Музикант пригадав, що й сам розмовляв російською до 33 років, тому навіть не може висловитись проти російськомовних українців.

Проте, Володимир Дантес все ще наголошував на тому, що міський мер має стати прикладом для містян. За словами співака, все починається з малого. Так, наприклад, якщо записувати звернення до своїх містян рідною мовою, навіть не встигнете помітити, як ситуація змінюється.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.