Дзідзьо розлучився з дружиною Славією через 20 років спільного життя: що спричинило розрив найміцнішої пари

Співачка Славія довго трималася у тіні свого зіркового чоловіка Дзідзьо. Вони прожили разом 20 років, а коли розлучилися, жінка вирішила показати колишньому благовірному, що він втратив.

Ярослава і Михайло побралися за студентських часів, коли ще були нікому невідомими молодими людьми. Разом намагалися будувати музичні кар’єри. Звісно, у чоловіка це вийшло набагато краще. Свого часу Дзідзьо склав протекцію відомий земляк Кузьма Скрябін.

На весіллі Славія і Дзідзьо виглядали доволі щасливими

Славія теж не полишає мрії стати зіркою №1, тому після розлучення з чоловіком продовжила записувати пісні і знімати кліпи. Авторитет Михайла весь час давив на жінку. Глава родини вважав, що знаменитістю має бути хтось один із них, і не бажав родинної конкуренції. Тому пробитися на велику сцену жінці в шлюбі було практично неможливо.

Тож щойно отримавши штамп у паспорті про припинення шлюбу, Славія першим ділом взялася до творчості. Співачка записала відразу кілька пісень. Останній кліп приголомшив шанувальників зірки вишуканим образом знаменитості. Розлучена і тепер вільна жінка продемонструвала гарну фігуру, пишне волосся і навіть тату на спині.

На кого Дзідзьо проміняв дружину

Коментатори тут же взялися строчити схвальні відгуки під відео, а от сам Дзідзьо нічого не написав і не підтримав колишню половинку в її творчих задумах. Широкий загал гадав, що співак-гуморист невдовзі після розлучення оголосить про нові стосунки і народження дитини, як це було з іншими шоуменами – Славком Вакарчуком і Юрієм Горбуновим. Чоловіки мали тривалі бездітні шлюби, а коли поодружувалися вдруге, завели аж по двоє дітей.

Але з Хомою подібний фокус не пройшов. Він не одружився з якоюсь молодою дівчиною, не став батьком. До того ж навіть чутки про роман чоловіка з Ольгою Цибульською було розвіяно самою співачкою. Брюнетка показала світлину свого чоловіка-земляка і батька свого синочка. Хоча до цього батьківство активно приписували саме Хомі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.