“Нас треба поселити, нас треба погодувати”: 37-річна Цибульська розповіла, за які кошти живе її родина у війну

Відома українська співачка в останньому інтерв'ю розповіла багато цікавого про фінансову складову свого життя. За що живе її родина та хто забезпечує їх коштами – деталі

Олю Цибульську знають мільйони українців. Останнім часом творчість співачки стає дедалі популярнішою серед населення, а її пісні буквально вивчені на пам’ять всіма шанувальниками. Артистку цінують не лише за безперечний вокальний талант, а й за неймовірне почуття гумору. Оля Цибульська стала найкращою подругою для тисяч підписників у Інстаграмі, а тепер її авдиторія дізналась трішки більше про особисте життя.

Оля Цибульська про заробіток під час війни

В останньому інтерв’ю для Слави Дьоміна українська співачка зізналась, за який кошт живе після початку повномасштабного вторгнення. Як і багато інших артистів, Оля Цибульська забула, що це таке – заробляти гроші з власних концертів. Виступи артистки перетворились на благодійні та волонтерські ініціативи.

Оля Цибульська прокоментувала свій заробіток
Оля Цибульська прокоментувала свій заробіток

Хоча багато артистів сьогодні почали брати відсоток з благодійних виступів, аби хоч якось виживати, Цибульська продовжує працювати абсолютно безоплатно. Втім, зізналась співачка, організатори подібних заходів завжди повинні усвідомлювати, що певні витрати вони мусять покрити.

Я не почала заробляти на благодійних концертах, на це вони і благодійні концерти – інших у нас поки що немає. Єдине, що ми обговорюємо з організаторами, я говорю про це завжди прямо. Я не їжджу без Нестора, бо він неповнолітня дитина… Я не можу приїхати за свій рахунок, бо я не заробляю. Тому є побутовий райдер… Нас треба поселити, нас треба нагодувати

– прокоментувала артистка.

За що живе родина Цибульської після 24 лютого

За що живе родина Олі Цибульської під час війни
За що живе родина Олі Цибульської під час війни

У відповідь на запитання Дьоміна про те, за що артистка живе, якщо за свою роботу не отримує навіть найменшого відсотка, Цибульська зізналась, що, на щастя, її чоловік не працює в шоубізнесі та має змогу забезпечувати родину. Крім того, співачка розповіла, що завжди ставилась до своєї сфери діяльності не як до розваги, а як до серйозного бізнесу. Саме тому зараз Цибульська має певні кошти, які відкладала з метою інвестування. Втім, продовжує артистка, навіть попри всі нюанси зараз доводиться “не солодко”.

Якісь заощадження були. Я скажу, що в тій банці давно так треба вже шкрябати і воно на дні, але є ціль і я розумію, заради чого це все

– зазначила співачка.

Також в інтерв’ю українська зірка зізналась, що навіть попри “затягнутий пояс” нині у столиці сім’ї з трьох членів важко прожити на 20 тисяч гривень, адже кожного дня може статись непередбачувана ситуація, яка потребує додаткових витрат.

Схожі статті

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.