49-річний Олег Винник вперше прокоментував любовні стосунки з Таюне: “Не знаю, як за це Богові дякувати”

Відомий український співак Олег Винник не хоче зізнаватися, що одружений на своїй бек-вокалістці Таюне, але прихильники давно про це здогадуються.

Олег Винник став одним з найбажаніших чоловіків української естради завдяки своїй яскравій зовнішності і музичному таланту. Після того як він випустив свій хіт “Молода вовчиця”, його прозвали повелителем вовчиць, а вовчиці це його численні шанувальниці. Багато з них мріють мати такого чоловіка як Олег і хоча він підтримує образ холостяка, публіка впевнена, що він давно одружений.

За чутками та інформацією в Мережі, дружина Винника — Таюне, його бек-вокалістка. Це підтвердили слова односельців артиста на його малій батьківщині. Виявилося, ще у студентські роки вони почали зустрічатися і одружилися.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник вперше прокоментував любовні стосунки з Таюне

Коли Олег працював в Німеччині, у них народився син, якого пара там і влаштувала. Хлопець вже повнолітній і займається плаванням на професійному рівні.

Дети Олега Винника и Таюне: что известно о звездных наследниках, как они выглядят и чем занимаются
Син Винника і Таюне

Зараз під час війни в Україні Винник виїхав саме в цю країну, в Німеччину, ймовірно разом з ним там знаходиться також Таюне. Відомо, що співак потрапив за кордон після 24 лютого, не зважаючи що він підпадає під категорію чоловіків призовного віку. Через відсутність коментарів на цей рахунок офіційну заяву зробила представниця Олега, яка повідомила, що він виїхав, щоб проходити лікування, однак не уточнила, від чого він лікується.

До свого “зникнення” Олег часто давав інтерв’ю, але ніколи не відкривав подробиць сімейного життя. Без конкретики він тільки сказав, що дуже щасливий, тому що отримує багато любові, а найголовнішим аспектом гармонійних стосунків вважає якраз прояви кохання один до одного:

Я в цьому сенсі дуже щаслива людина. Навіть не знаю, як за це Богові дякувати

, – заявив Винник.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.