Юрій Ткач грав любов разом з Сопонару, а одружився з іншою: як виглядає дружина-танцівниця зірки “Кварталу”

Юрій Ткач останнім часом з'являється всюди – на сцені "Кварталу 95", у "Танцях з зірками", в "Чисто Ньюс". Навіть у "Бункері" чуємо його закадровий голос. А що відомо про родину цього кругленького веселуна?

Коли Юрій був ще нікому невідомим гумористом, доля тричі зводила його з майбутньою дружиною. Вперше побачив Віку, коли дівчині було всього 14 років. Вона з партнером приїхала, щоб виступити на дні народження Ткача-старшого, де син був тамадою. Тоді мама попросила Юру придивитися до білявки уважніше на майбутнє.

Нині Юрій Ткач із дружиною і донькою перебуває в розлуці

Друга їхня зустріч сталася під час корпоративну за 5 років. Дівчина вже виросла, а Ткачу було 27. Він мав вести свято з нагоди дня народження маминого танцювального колективу. Тоді вже Вікторія сама підсіла до чоловіка, і вони розмовляли, весело жартуючи.

За тиждень Юрій запросив Віку і її подружку Саху відпочити на турбазі, де пара вперше поцілувалася. До чогось серйознішого справа не дійшла, оскільки поряд весь час була ще одна дівчина.

Реалії 2022 року

Відтоді Юрій і Віка не розставалися. Вони побралися і народили донечку. Лізі вже 8 років. Коли почалася війна, глава родини відразу ж записався до тероборони, а сім’ю відвіз до знайомих у приватний сектор. Спали на казематах біля входу в підвал, а щойно починалася повітряна тривога, перебиралися в підвал.

Дружина Юрія Ткача Вікторію з донькою

За місяць Юрій вирішив відправити дружину з донькою за кордон. Коли дісталися Вінниці, дуже раділи, що врешті зможуть поніжитися у ліжках, та не вийшло. Русня поцілила в телевежу, що була розташована за пару кілометрів. Вікторія лише прикрила Лізу своїм тілом про всяк випадок, бо навіть у коридор не встигли вибігти.

Нині жіноча частина родина перебуває за кордоном. Тільки там змогли заспокоїтися. Ліза перейняла артистичні манери батьків. Тож запально танцює, а мама знімає це на відео. А ще дівчинка написала звернення до воїнів ЗСУ з теплими словами подяки.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.