Колишня дружина Узелкова Марина Боржемська розповіла про нового обранця: “Він дуже розумний, освічений”

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська зізналася, що вперше після розлучення дозволила собі стосунки з іншим чоловіком. Більше подробиць читайте далі в матеріалі.

Марина Боржемська – фітнес-тренерка, тренер проєкту “Зважені та щасливі”, спортивний коуч та колишня дружина відомого українського боксера  В’ячеслава Узелкова. Вони прожили у шлюбі 22 роки і розлучилися у 2018 році. Марина зізнається, чоловік став агресивним і психологічно з неї знущався. Після чергового скандалу Марина забрала двох дітей і просто втекла до своїх батьків у Вінницю. Марина залишила чоловікові все спільно нажите майно. Після розлучення Боржемська і Узелков не спілкуються. За словами жінки, боксер навіть не платить дітям аліменти.

Марина Боржемська зі своїм ексчоловіком В'ячеславом Узелковим
Колишня дружина Узелкова Марина Боржемська розповіла про нового обранця

З моменту розлучення пройшло вже 4 роки і весь цей час Марина Боржемська не підпускала до себе інших чоловіків. Проте нещодавно жінка зізналася, що в її житті все ж з’явилася одна людина, яка претендує на роль її коханого чоловіка. Про це тренерка розповіла Григорію Решетніку у програмі “Як ти?”.

Я до себе підпустила одну людину ближче, ніж я підпускала до себе за останні роки кого-небудь. Я ще не хочу сильно очаровуватись, щоб потім не розчаровуватись.  Як воно буде, я не знаю.. Мені зараз все подобається. Мені подобається з цією людиною говорити. Він дуже розумний, він освічений в багатьох речах. Я стала більше посміхатися

, – розповіла Марина.

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова
Колишня дружина Узелкова Марина Боржемська розповіла про нового обранця

Жінка не стала називати ім’я обранця, його вік, чи професію. Наразі Марина тримає це в секреті. Боржемська не приховує, що діти не проти, щоб вона мала нові стосунки. Навпаки, вони хочуть аби мама була щасливою.

Нагадаємо, у шлюбі Боржемської та Узелкова народилося двоє дітей: хлопчик Роберт, якому зараз 14 років та дівчинка Олівія, їй зараз 10.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.