Дашу Астаф’єву виряджали в дитинстві в Сніжинку, а не в Зайчика: мріяла про іншу роль на новорічні свята

Даша Астаф'єва зізналася, що завжди на новорічні свята мріяла про костюм Зайчика, але її, як і більшість дівчаток, вбирали в Сніжинку. Тепер модель "Плейбою" поцікавилася у своїх підписників, які костюми вони приміряли в дитинстві і про які мріяли насправді.

Нині Даша Астаф’єва вважає, що найкращий одяг – це відсутність будь-якого одягу. Але в дитинстві, що вдягати, за неї вирішували батьки. От і на новорічних ранках у дитсадку й школі дівчинці зазвичай шили костюм Сніжинки. А вона так мріяла стрибати, як Зайчик, маючи на голові вушка, а нижче спини – хвостик. Але батьки відкидали цю ідею, адже костюм Зайця вважався хлопчачим атрибутом.

Гарний костюм Сніжинки Даші Астаф’євій не припав до вподоби

Коли Даша виросла і змогла самостійно приймати рішення, то залюбки погодилася на знімання для “Плейбою”, символом якого якраз і були довгі вушка і пухнастий хвостик.

Астаф’єва вирішила поцікавитися у своїх шанувальників, ким вони зазвичай були на Новий рік, і чи відповідав цей костюм дитячим мріям. Ось що почула у відповідь:

Одна з підписниць в Інстаграмі пригадала, що в дитинстві була доволі крупною, тому завжди грала роль великих тварин – ведмедя, бегемота тощо. А одного разу її вирішили вбрати в зебру, то всі цікавилися, що це за смугастий бегемот. Насправді ж дитина мріяла бути легкою білою Сніжинкою.

Інша відвідувачка сторінки сповістила, що мріяла бути Зимою, але довелося грати роль Циганки. А та, що 3 роки мешкала в Астрахані, завжди вбиралася на Новий рік в український костюм із віночком на голові і співала російському Діду Морозу коломийки.

Один хлопчик мріяв бути неколючим Їжачком, але йому приготували костюм Клоуна. То він вбрався лише в ковпак, а решту яскравого одягу не надів, бо злякався. Так досі й побоюється: а раптом за дверми стоїть той клятий клоун.

Зустрічалися ще й такі варіанти:

“Переважно Зайчиком, хоча хотів би бути Вовком”.

“Гусаром був, а хотів Космонавтом”.

“Я була Сніжинкою, а хотіла бути Сніговиком”.

“Була Сніжинкою, Пеппі Довга Панчоха і Змією. Залишилася змією”.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.