Позитив натякнув, що більше не вважає Потапа другом після того, як той ховався за кордоном: “Все розвалилося”

Повномасштабна війна перевіряє на міцність не лише романтичні, а й дружні стосунки. Нещодавно Позитив зізнався, що між ним та його другом Потапом є чимала прірва

Відомий український співак Потап і його колега Позитив були ледве не найкращими друзями. Ба більш, до розлучення Олексія Завгороднього з Анною Андрійчук, яка є найкращою подругою Насті Каменських, вони дружили сім’ями. Проте, час минає, а повномасштабна війна розставляє всі крапки над “і”. Так, ймовірно, сталось і у дружніх стосунках Потапа та Позитива. У новому інтерв’ю артист натякнув, що більше не вважає репера своїм другом.

Олексій Потапенко й Олексій Завгородній були найкращими друзями
Олексій Потапенко й Олексій Завгородній були найкращими друзями

У новому інтерв’ю на YouTube-каналі “Зірковий” Позитив висловився про свої стосунки з у минулому найближчим другом Потапом. Нагадаємо, що Олексій Завгородній належав до невеликої групи людей, які довгий час “вигороджували” Потапенка за те, що той понад пів року повномасштабного вторгнення відсиджувався за кордоном. Так, Позитив захищав свого товариша, проте у вересні, після повернення Потапа до Києва, Завгородній зрозумів, що їхні стосунки вже ніколи не будуть такими, як було раніше.

Позитив дав публічний коментар, у якому зазначив, що за пів року, коли вони з другом не бачились, стосунки дещо змінились та навіть похитнулись. Проте, зазначає співак, він ніколи не ображався на Потапа, проте сум відчуває.

У нас був один спільний благодійний виступ. Емоції такі двоякі, бо коли ви давно не бачилися, то багато в чому змінилися…

– прокоментував дружні стосунки з Потапом Позитив.

Потап і Позитив вели доволі успішну співпрацю у минулому
Потап і Позитив вели доволі успішну співпрацю у минулому

Втім, продовжив свою розповідь Олексій Завгородній, він не вважає, що потрібно сильно перейматись щодо рівня дружби з Потапом, адже час завжди розставляє все по своїх місцях. Куди більше артист зараз переживає за свою професійну діяльність, адже наразі MOЗGI Entertainment, які раніше його фінансували, виступають дистриб’ютором Позитива. Співак погоджується з таким рішенням Ірини Горової, директорки продюсерського центра, адже розуміє, як важко зараз фінансувати діяльність артистів.

Це робить мене сильнішим. Дійсно дуже складно, коли все якось розвалилося, війна, такі події

– зазначив Позитив.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.