Астрологиня Анжела Перл дала свій цікавий прогноз щодо України: коли чекати чудес у 2023-му

На Різдво Наталя Мосейчук поспілкувалася з астрологинею Анжелою Перл. Жінка пообіцяла в цьому році обов'язково відвідати свою рідну Чернігівщину і зробила прогноз на найближчий час для України.

На початку інтерв’ю ведуча висловила побоювання з приводу очікуваного наступу росіян. Але опонентка заспокоїла – вона не бачить у найближчому майбутньому суттєвого просування російських військ по нашій території. Принаймні такого наступу, який був 24 лютого 2022 року, точно не очікується.

Анжела Перл побачила, дві планети – Сатурн і Уран. Вони підтримували тиск в Україні. Тепер протистояння спадає, бо одна з планет змінює курс. Тож наступу українських військ слід очікувати орієнтовно з березня. Це буде переломним моментом, і перемога обов’язково буде за нами.

Анжела Перл певна, що до 2026 року у нас усе налагодиться

Зірки не віщують нападу і з боку Білорусі, оскільки рівень астрологічної напруги в тому регіоні ще менший. Просування росіян дуже суттєвого точно не буде. Слід розраховувати на наш контрнаступ, причому доволі вдалий. Небесні терези зсуваються у бік України, і з початку березня взагалі все має піти на лад.

Ядерної війни не станеться, вважає астрологиня. Можливе попадання в АЕС і викид радіації. Але це дуже локально і порівнянь із Чорнобилем не слід боятися. Борня росії з НАТО на ядерному тлі неможлива. Анжела постійно бачить сни про протистояння трьох великих країн – росії, Америки і Китаю. Але рівень сил між ними не однаковий. США мають достатньо важелів, щоб приструнити на кшталт учителя в класі, що закликає до порядку учнів-хуліганів.

На думку Перл, війна має закінчитися шляхом перемовин. Підписання договору по Криму може затягнутися на кілька років. Росія щось собі неодмінно виторгує. Цю країну очікує зміна керівництва. Путіна може не стати фізично. У квітні буде затемнення сонця. Зірки натякають на якісь серйозні зміни 24 травня.

Не виключено, що прийдуть більше серйозні і жорсткіші люди. Можливо, що це будуть представники кримінального світу. До 2024 року влада в росії може змінитися кілька разів. Втім, це не завадить войовничій країні продовжити сваритися з сусідами з застосуванням зброї. При цьому астрологиня не виключає революцій в країні і навіть виходу частин територій зі складу рф.

Україні ж доведеться тяжко ще 3 роки. А навесні 2026 року життя має налагодитися вже у відбудованій країні. Хоча на кордонах ще довго залишатиметься складна ситуація.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.