На сина Ірини Білик наклали оком доньки Нікітіна і Кричевського: кого обрав собі в подруги зірковий нащадок

Зіркові діти Ірини Білик, Юрія Нікітіна, Гаріка Кричевського дружили між собою в дитинстві. Батьки сподівалися, що породичаються і стануть сватами. Але час минув, нащадки стали дорослими і змінили власні уподобання.

Коли Глібу Оверчуку було 13 років, його мама Ірина Білик із гордістю розповідала, що синок уже зібрав музичний гурт, до складу якого входила і донька Гаріка Кричевського:

“Вони грають, творять, співають”.

Мама сподівалася, що, можливо, дітки, що дружать, виростуть і покохають одне одного. Але цього не сталося. Співачка обіцяла у всьому допомагати сину, але він хоч і грає у гурті з хлопцями, все ж опанував іншу професію, пов’язану зі звукорежисурою.

Син Білик і донька Кричевського дружили в дитинстві

Старша донька Олі Горбачової з Юрієм Нікітіним ще з 4 рочків була закохана в Оверчука. Це при тому, що її тато був хрещеним батьком хлопчика. Дівчинка спеціально виряджалася в нові сукенки, які їй у великій кількості дарували мамині подружки Ірина Білик і Ассія Ахат.

Ірина Білик і Ольга Горбачова мріяли стати свахами

Глібу тоді було 8 років, і він скептично ставився до малечі. Мама хлопчика була не проти, щоб дітки в дорослому віці побралися. А Оля Горбачова змушена була вислухати пісню підлітка “Мама” разів зо десять. В підсумку дитина заявила, що бажає, аби Оверчук співав не про маму, а про неї.

Роки минули. Діти підросли. Гліб знайшов собі зовсім іншу дівчину. З Алісою він співмешкає вже 5 років, та чомусь вести дівчину під вінець не поспішає, як мама не наполягає. Вікторія Кричевська 2 роки тому вийшла заміж у Німеччині. А Поліна Нікітіна не встигла закінчити школу, бо почалася війна. Напевно, дівчина вже давно забула про свою дитячу закоханість.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.