Скандалістка Оля Полякова посварилася з Надею Дорофєєвою, Тіною Кароль, Ані Лорак: “З розбитим серцем досі”

Оля Полякова часом буває дуже різкою і не стримується у висловлюваннях. Хто із колежанок по сцені втрапив у поле зору блондинки, зазнавши неприємних вражень від гострого язичка співачки?

Ані Лорак

Нещодавно довгонога білявка розповіла подрузі Маші Єфросинінй, як втрапила в халепу зі зрадницею. Це було ще до війни. Оля, дізнавшись, що Ані Лорак збирається виступити в Одесі, страшенно розлютилася і написала своєму менеджеру так повідомлення:

Повернулась, зали вона тут збиратиме. Ноги криві, костюми г…но, співає як па…ша.

І помилково відправила СМС на адресу співачки. Але Ані Лорак його не прочитала, оскільки менеджер зірки подумав, що акаунт Полякової було зламано, то й видалив сповіщення.

Надя Дорофєєва

Торік на “Голосі країни” Полякова з Дорофєєвою зайняли тренерські крісла. Під час сліпих прослуховувань одна з учасниць Інесса Грицаєнко обрала собі в наставники Надю, хоча до неї повернулися всі чотири крісла суддів.

Полякову це настільки розлютило, що вона пригрозила колезі:

Я наступного разу прикрию шваброю твою гримерку!

До речі, в цьому проекті Полякова через конкуренцію встигла посваритися й з колишнім продюсером Дорофєєвої Потапом.

Тіна Кароль

Відзначилася суперблондинка і в шоу “Маска” два роки тому, де перебувала в журі. Оля назвала Тіну в прямому ефірі “відомою плакальницею на похороні”. Публіка не стерпіла грубого натяку на те, що Кароль втратила чоловіка ще у 2013 році й досі сумує за ним, і завалили Полякову шквалом негативних коментів у мережі.

Олі довелося перепрошувати і пояснювати, що фраза стосувалася не особистого життя співачки, а її сумного репертуару, хоча Полякова не забула вколоти колегу фразою:

З розбитим серцем досі.

На що Тіна відказала:

Я плакатиму про нас, про нього все життя, а житиму заради сина.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.