“Інвестували в українську культуру”: Олег Скрипка з гурту “Воплі Відоплясова” пояснив свої концерти в росії

Фронтмен популярного в Україні рок-гурту "Воплі Відоплясова" пояснив, чому насправді виступав з концертами в росії. За словами Олега Скрипки, не до нього одного потрібно звертатись з такими запитаннями

Відомий український співак і фронтмен гурту “Воплі Відоплясова” у новому інтерв’ю для видання “24 канал” пояснив, чому не жалкує про заробітки в росії. За словами Олега Скрипки, він вважає таке рішення абсолютно вірним, оскільки всі кошти з культурного заробітку за межами України таки інвестувались в українську культуру. Детальніше зірка розповів журналістам.

Олег Скрипка пояснив, чому вважає правильними свої концерти в росії
Олег Скрипка пояснив, чому вважає правильними свої концерти в росії

Олег Скрипка про роботу в росії

До початку російської агресії на Сході України 2014 року український та російський шоубізнес були тісно пов’язані. Відомі артисти з росії виступали в Україні, а українські зірки, своєю чергою, їздили на заробітки до сусідньої держави. 2014 рік, а особливо – 2022, поставили крапку в будь-яких російсько-українських відносинах.

У зв’язку з цим чимало відомих українських зірок почали відрікатись від російськомовної творчості та ледве не каялись у тому, що в минулому працювали на російську авдиторію. Проте, до переліку таких знаменитостей не належить Олег Скрипка, популярний український музикант. Знаменитість вважає своє рішення заробляти гроші в росії абсолютно правильним.

Музикант пояснює таку позицію тим, що ці гроші він не залишав у росії. Напроти, Олег Скрипка всі зароблені на російських концертах кошти вкладав в українські творчі проєкти, тим самим розвиваючи рідну культуру.

Це було абсолютно правильно. Не тільки я так робив. Знаю ще кількох хороших людей, які так інвестували в українську культуру

– розповів Олег Скрипка в новому інтерв’ю.

Фронтмен популярного рок-гурту Воплі Відоплясова пояснив виступи в росії
Фронтмен популярного рок-гурту Воплі Відоплясова пояснив виступи в росії

Проте, 2014 рік став для Олега Скрипки, як і для багатьох його колег, переломним роком. Тоді знаменитість вирішив назавжди відмовитись від виступів у росії, але, зізнається співак, його дивував той факт, що чимало українців продовжували споживати російську музику. Зірка зазначив у інтерв’ю, що йому було ніяково чути російську творчість в клубах, ресторанах та розуміти, що вона присутня в плейлистах пересічних громадян.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.