Зірка “Сватів” Олеся Железняк публічно пожаліла Анну Кошмал: “Я маю багато родичів з України”

Відома російська актриса Олеся Железняк висловилась про свою колегу по серіалу "Свати" Анну Кошмал та публічно заявила, що їй дуже шкода Аню.

Комедійний серіал “Свати” був дуже популярним на українському і російському телебаченні. В ньому зіграли актори з України і з росії, яка 24 лютого 2022 року розв’язала повномасштабну війну.

Анна Кошмал, відома по ролі Женьки, мала дуже добрі відносини з російськими колегами по знімальному майданчику, але більшість прийняла сторону ворога і засудила Анну за її проукраїнську позицію. Федір Добронравов, зігравший Івана Будько, їздив в госпіталь до окупантів, його серіальна дружина Тетяна Кравченко (Валюха), яка народилась в Донецьку, назвала Кошмал “підлою і невдячною”. Актриса, що зіграла роль мами Женьки Інна Корольова підтримала Кравченко і заявила, що Анна “не пам’ятає добра”.

Зірка Сватів Олеся Железняк публічно пожаліла Анну Кошмал
Зірка Сватів Олеся Железняк публічно пожаліла Анну Кошмал

Тепер на адресу української зірки висловилась Олеся Железняк, в “Сватах” — дружина Мітяя Лариса Буханкіна. Артистка з’явилась в програмі “Доля людини” і відмітила, що не тримає зла на Кошмал за те, що вона перестала спілкуватись з людьми, які за війну і вважає це помутнінням:

Мені сумно, але я не дозволяю собі злитися і ображатися. Я чесно дуже хотіла б Аню обійняти. Я вірю, що ми колись обіймемося

Зірка Сватів Олеся Железняк публічно пожаліла Анну Кошмал
Зірка Сватів Олеся Железняк публічно пожаліла Анну Кошмал

Також від Железняк відвернулись інші близькі з України:

Це якесь помутніння. Відбулось затемнення! Адже я маю багато родичів з України

, – заявила актриса.

Вона відкрито підтримує політику путіна і на його 70-річчя записала публічне відеозвернення до нього, в якому освідчилась йому в любові і заявила, що щаслива жити в країні з таким президентом.

Анна Кошмал тоді відреагувала на це:

Зупиніть Землю, я зійду!!! Леся! Я не можу в це повірити!

Зірка Сватів Олеся Железняк публічно пожаліла Анну Кошмал
Зірка Сватів Олеся Железняк публічно пожаліла Анну Кошмал

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.