“Попрощався з нею зарано”: Топольський після розриву з Лозовицькою зізнався, за ким з Холостяка-12 сумує

Після розриву з переможницею Холостяка-12 Лозовицькою Алекс Топольський заговорив про те, за ким з учасниць сумує. Чоловік зізнається, що попрощався з дівчиною занадто рано

Минулого тижня відбулась прем’єра пост-шоу популярного українського реаліті-шоу “Холостяк-12”. Алекс Топольський вирішив приєднатись до всіх учасниць проєкту й підбити підсумки шоу. Так, за словами чоловіка, він ловить себе на думці, що з одною з учасниць він попрощався занадто рано.

Нещодавно відомий український бізнесмен дав велике інтерв’ю для видання “Факти ICTV”. У ньому Алекс Топольський відповів на чималу кількість запитань, зокрема пригадав, про виліт якої дівчини шкодує найбільше.

Алекс Топольський в інтерв'ю розповів про виліт якої учасниці шкодує
Алекс Топольський в інтерв’ю розповів про виліт якої учасниці шкодує

Топольський про учасницю Холостяка-12

У новому інтерв’ю головний герой крайнього сезону популярного реаліті розповів про своє ставлення до учасниць проєкту. Зокрема, журналістка запитала в Топольського, чи змінилась його думка стосовно якоїсь з учасниць шоу після перегляду Холостяка на екрані. За словами Алекса, він засмутився через те, що зарано попрощався з Вікторією Варлей.

Я все ж таки трохи шкодую, що попрощався з нею зарано. Вона створювала класний настрій

– прокоментував чоловік.

Всі навколо Вікторії Варлей завжди мали хороший настрій, тому інколи після прощання з нею, ймовірно, Алекс Топольський ловив себе на думці про те, що сумує за дівчиною.

Топольський зазначив, що рано попрощався з Варлей
Топольський зазначив, що рано попрощався з Варлей

Головний герой крайнього сезону популярного реаліті також пригадав про те, що його особливо здивувало після перегляду Холостяка-12 на телеекрані. За словами Алекса Топольського, він не зміг зрозуміти, чому Катерина Лозовицька не проявляла жодних емоцій під час спілкування з дівчатами в будинку. Чоловікові це здалось дещо незвичним, проте допомогло розставити крапки над “і”.

Було дивно не побачити у Каті жодних емоцій впродовж спілкування з дівчатами під час проживання у домі. Інколи такою Катя була і зі мною

– констатував Алекс Топольський.

Втім, навіть попри те, що в головного героя 12-го сезону “Холостяка” нічого не вийшло в особистому житті, а з Лозовицькою він врешті-решт розстався, Топольський зазначив, що більше не хотів би ставати учасником подібного проєкту. Алекс впевнений, що шанс знайти своє щастя на телеекранах дається лише раз в житті, і він його використав.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.