Найкращий друг Зеленського Євген Кошовий розповів, як Арестович образився на анекдот про себе: “Бог їм суддя”

Відомий український гуморист і зірка "Кварталу 95" Євген Кошовий у новому інтерв'ю пригадав, як ексрадник Офісу президента України Олексій Арестович образився на нього за анекдот

Нещодавно відомий український гуморист Євген Кошовий дав інтерв’ю для YouTube-каналу “Бомбардир”. У рамках розмови знаменитість поділився чималою кількістю цікавих фактів і спогадів, одним з яких виявився конфлікт з Олексієм Арестовичем, колишнім радником Офісу президента України, громадським і політичним діячем.

Доволі часто в мережі можна зустріти поширену серед українців думку, що Олексій Арестович часто “прикрашає” ситуацію та говорить неправду. Саме на цьому фоні виникла сутичка між політиком і Кошовим – гуморист розповів анекдот, на який, власне, Арестович і образився.

Євген Кошовий пригадав, як Арестович на нього образився
Євген Кошовий пригадав, як Арестович на нього образився

Вперше цей анекдот зірка “Кварталу 95” розповів, коли приїхав з колегами до військових на фронт. Євген Кошовий зізнався, що він навіть не очікував, що хтось з бійців запише на відео його виступ, а ці кадри потраплять до мережі.

Щось мені захотілось розказати… Я не знав, що хтось з бійців буде це знімати, а потім викладе в Тік-Ток. Я не те що не хотів, я на це навіть не сподівався…

– прокоментував Євген Кошовий.

Арестовичу не сподобався анекдот про нього
Арестовичу не сподобався анекдот про нього

Крім того, пригадав Євген Кошовий, все почалось з російських Телеграм-каналів, у яких почало ширитись відео, на якому гуморист жартує про Олексія Арестовича. За словами зірки “Кварталу”, в росЗМІ з цього зробили сенсацію та буквально заїздили відео з соціальної мережі Тік-Ток.

Коли Олексій Арестович побачив це відео, він “наїхав” на Євгена Кошового. Ексраднику Офісу президента здався образливим той факт, що він ставився до команди “Кварталу” з розумінням і повагою, а його “принизили” в анекдоті. Втім, Євген Кошовий не зрозумів причини образи, оскільки вважає, що потрібно сприймати критику у свій бік.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.