Топольський зізнався, що не виправдав очікування Лозовицької щодо розкішного життя: “Я – не мультимільйонер”

Головний герой крайнього сезону "Холостяка" зізнався, що переможниця Катерина Лозовицька моментально очікувала від нього розкішного життя, проте він не зміг забезпечити дівчину бажаним

Український бізнесмен Алекс Топольський народився та виріс у Львові, проте згодом вирішив переїхати до США та почати будувати кар’єру там. Зараз знаменитість успішний підприємець з хорошим доходом, а також – головний герой дванадцятого сезону популярного реаліті про кохання.

На телепроєкті чоловік шукав своє кохання. У фіналі Алекс Топольський обирав між Катериною Лозовицькою та Сашею Мудрою. Зрештою стосунки чоловік будував з моделлю Катериною. Нещодавно стало відомо, що зіркова пара розійшлась, проте деякі спогади в обох таки лишились. Нагадаємо, що розставання було скандальним, Топольський, зокрема, зізнавався, що однією з причин розриву стали його постійні думки про іншу – Мудру.

Алекс Топольський пригадав про очікування Лозовицької
Алекс Топольський пригадав про очікування Лозовицької

В інтерв’ю для Анни Олицької Алекс Топольський розповів про те, чого очікувала його колишня дівчина. Так, ведуча поцікавилась, чи було важко перемкнутись з телевізійного варіанту стосунків на реальні, коли не кожного дня закохані можуть вирушити на вишукані побачення та поїздки в Емірати.

Якщо ми говоримо про те, щоб на вихідні поїхати на Мальдіви і повернутися, а потім – одразу у Францію… Вона, мені здається, очікувала таку різноманітність одразу, моментально

– прокоментував Алекс Топольський.

Чоловік додав, що в нього достатньо грошей, аби разом з коханою дівчиною переїхати до якогось цікавого місця, аби просто там пожити. Втім, додав Алекс Топольський – він не всемогутній.

Я – не мультимільйонер. Кожного дня щось таке створювати, не всі люди можуть таке собі дозволити. Можливо, у неї було одне уявлення, а, коли ми трансформували наші відносини у життя… Цей емоційний контраст, можливо, мав на неї якийсь вплив

– підсумував чоловік.

Катерина Лозовицька стала переможницею Холостяка-12
Катерина Лозовицька стала переможницею Холостяка-12

Нагадаємо, що після завершення знімання крайнього сезону популярного реаліті-шоу зіркова пара зустрічалась лише декілька місяців. Після цього закохані вирішили розійтись. Лозовицька зазначила, що вона стала ініціаторкою фатальної розмови, яка таки призвела до розставання, оскільки не почувалась добре в цих стосунках.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.