Купідон зіграв злий жарт: Топольський зізнався в симпатії до холостячки Ксенії Мішиної – “Додати пікантності”

Головний герой крайнього сезону реаліті "Холостяк" висловився про симпатію до української акторки Ксенії Мішиної. Схоже, Алекса Топольського приваблює ексхолостячка

У січні відбувся фінал популярного телепроєкту про кохання “Холостяк-12”. В останній битві за серце Алекса Топольського зійшлись Катерина Лозовицька та Саша Мудра. Хоча для головного героя реаліті вибір був важким, оскільки чоловік однаково сильно прив’язався до обох дівчат, Топольський таки обрав Лозовицьку.

Після завершення телепроєкту закохані недовго будували свої стосунки. Невдовзі новоспечена зіркова парочка розійшлась, а наразі важко сказати про реальні причини розриву, оскільки на публіку Алекс Топольський та Катерина Лозовицька продовжують “перетягувати ковдру”. Втім, за словами дівчини, саме вона ініціювала розставання, оскільки не почувалась у цих стосунках щасливою.

Алекс Топольський розійшовся з Лозовицькою невдовзі після фіналу проєкту
Алекс Топольський розійшовся з Лозовицькою невдовзі після фіналу проєкту

Про розставання з Катериною, про реаліті-шоу та багато інших цікавих речей Алекс Топольський розповів у новому інтерв’ю для Анни Олицької. Ба більш, знаменитість висловився про те, хто з відомих жінок йому дуже симпатизує. Так, ведуча спитала в чоловіка, кого б він захотів взяти на проєкт “Холостяк”, якби мав шанс проводити кастинг самостійно.

Хоча Анна Олицька передусім мала на увазі українських знаменитостей, Алекс Топольський почав розповідати про всесвітньо відомих жінок, які йому подобаються. Підприємець висловився про те, що хотів би побачити на проєкті голлівудських зірок.

Для того, щоб створити елегантності, пристрасті, додати трішки пікантності, можливо, домінантності, точно Моніка Белуччі. Якщо додати трішки дивакуватості, Дженніфер Лоренс

– прокоментував чоловік.

Алекс Топольський озвучив зірок, які йому симпатизують
Алекс Топольський озвучив зірок, які йому симпатизують

Втім, Олицька вирішила конкретизувати своє питання та зауважити, що мова йде про українських зірок. Ведуча почала перераховувати знаменитостей та увага Алекса Топольського зупинилась на Ксенії Мішиній.

Схожі статті

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.