Лозовицька після розриву з Топольським зацікавлена у стосунках з дуже відомим ведучим: “З романтичного боку”

Переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька після розставання з Алексом Топольським замислилась над романтичними стосунками з відомим українським телеведучим

Українська модель, учасниця та переможниця крайнього сезону популярного реаліті-шоу про кохання Катерина Лозовицька нещодавно дала інтерв’ю для українського видання. Знаменитість висловилась й про те, чи захотіла б піти на Холостяк-13, якби головним героєм проєкту став український ведучий і блогер Олексій Дурнєв.

Нагадаємо, що раніше чоловік зізнавався, що йому насправді пропонували участь в українському реаліті-шоу, проте він відмовився. Причиною знаменитість назвав занадто малий гонорар, у чотири рази менший, ніж та сума, яка б його задовольнила. Втім, журналісти спитали в Лозовицької, чи поборолася б вона за серце Дурнєва, якби він таки став Холостяком.

Катерина Лозовицька висловилась про ймовірні стосунки з Дурнєвим
Катерина Лозовицька висловилась про ймовірні стосунки з Дурнєвим

Лозовицька про стосунки з Дурнєвим

На це запитання дівчина відповіла з захопленням, оскільки вважає відомого українського блогера та ведучого вдалою кандидатурою на нового головного героя реаліті-шоу. Дівчина зазначила, що з одного боку Олексій Дурнєв додав би веселощів проєкту, а з іншого – було б цікаво розкрити особистість знаменитості не лише в розважальному, а й у більш серйозному ключі.

Катерина Лозовицька зауважила, що їй дуже сподобалась ідея запросити Олексія Дурнєва на роль головного холостяка України. Схоже, дівчина б хотіла поборотись за серце ведучого.

Мені ця ідея дуже подобалася, адже, по-перше, було б дуже весело, а по-друге, було б цікаво розкрити Льошу з серйознішого та романтичного боку

– прокоментувала Катерина Лозовицька.

Олексій Дурнєв міг стати головним героєм реаліті Холостяк
Олексій Дурнєв міг стати головним героєм реаліті Холостяк

Разом з тим, повідомила переможниця Холостяка-12, вона має власну думку стосовно ідеального кандидата на роль Холостяка у новому сезоні. За словами дівчини, це повинен бути військовий чоловік.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.