Ірина Горова розповіла, чому насправді розійшлась з ексчоловіком Потапом: “Це було для обох складним рішенням”

Українська продюсерка, бізнесвумен і колишня дружина Потапа Ірина Горова відверто розповіла, що завершити взаємини зі своїм екскоханим було спільним рішенням, яке обом далось нелегко

Восени минулого року Ірина Горова та Олексій Потапенко повідомили про розірвання ділових стосунків. Знаменитості навіть після розлучення залишились хорошими друзями та продовжували спільно керувати компанією “Mozgi Entertainment”. Разом Потап і Горова продюсували багато успішних українських виконавців і колективів, проте в певний момент їхні професійні шляхи розійшлись.

Так, 2022 року Ірина Горова стала єдиним керівником “Mozgi Entertainment”, а в новому інтерв’ю для “Люкс ФМ” ще раз висловилась про розірвання професійних стосунків з Потапом. Так, журналісти попросили знаменитість розповісти про причини “прощання” з деякими артистами.

Ірина Горова у новому інтерв'ю розповіла про професійну діяльність Mozgi Entertainment
Ірина Горова у новому інтерв’ю розповіла про професійну діяльність Mozgi Entertainment

Перш за все, зауважила Ірина Горова, вона вважає неправильним казати, що вона “прощається” з артистами. Знаменитість зазначила, що за останній рік змінилось буквально все – починаючи від ринку та слухачів, завершуючи загальним становищем у країні. Подібні трансформації завжди позначаються на людях, особливо – на творчих.

Ти повинен розуміти, що це [співпраця з творчими людьми – ред.] історія про взаємну користь. Коли хтось один цього дати не може, то шляхи розходяться

– зауважила Горова.

Зірка додала, що завжди потрібно вміти визнавати, що у ділових стосунках можуть змінюватись пріоритети партнерів і тому, за словами Горової, варто вчасно зупинятись і домовлятись про нові, трансформовані умови співпраці. Інакше, вважає українська продюсерка, успішний бізнес і якісну музику створювати неможливо.

Українська продюсерка Ірина Горова висловилась про зміну професійних взаємин з артистами
Українська продюсерка Ірина Горова висловилась про зміну професійних взаємин з артистами

Що стосується колишнього чоловіка Ірини Горової, Потапа, то з ним розривати професійні взаємини було особливо важко. Знаменитість зізналась, що це було складним рішенням не лише для неї, а й для Олексія Потапенка, проте вони дійшли до стадії, коли погляди на творчість і шляхи артистів розійшлись, тому було логічно “відпустити” одне одного.

Думаю, це було для нас обох складним рішенням. Але ми цінуємо все те, що напрацювали, підтримуємо одне одного й відпускаємо, бажаючи найкращого подальшого розвитку – вже окремо

– прокоментувала знаменитість.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.