Ольга Сумська розплакалася, розповідаючи про онуків, які живуть у росії: “Я їм читаю українські казки”

Ольга Сумська вже рік не може побачити старшу доньку та онуків, адже ті живуть у росії. Акторка не змогла стримати сліз, коли у неї запитали про рідних людей.

Після початку повномасштабної війни в Україні донька Ольги Сумської Антоніна Паперна стала однією із тих зірок, які вирішили мовчати про війну. Жінка вже багато років живе в росії. Там вона побудувала акторську кар’єру, вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича і народила двох дітей.

Антонина Паперная с мужем и дочерью
Антоніна Паперна з чоловіком і донькою

Антоніна Паперна за весь час повномасштабної війни не дала жодного коментаря про ситуацію в країні. Звісно, що через мовчазну позицію Тоні від українців “прилетіло” і їй і її матері Ользі Сумській. Сумська вже неодноразово виправдовувалась за поведінку доньки. Акторка запевняє, що Тоня Паперна проти війни та розуміє все, що відбувається, а мовчить вона лише через страх. Дівчина боїться висловитись проти війни, адже в росії немає свободи слова і за подібні висловлювання можна не лише залишитись без роботи, а і потрапити за грати.

Нещодавно Ольга Сумська дала чергове інтерв’ю, яке вийшло в ефірі українського каналу “Дом”. Мова знову зайшла за її доньку та онуків, які попри війну все ще живуть у москві. На цьому питанні Сумська не змогла стримати емоцій і розплакалася.

Ольга Сумська розплакалася, розповідаючи про онуків, які живуть у росії
Ольга Сумська розплакалася, розповідаючи про онуків, які живуть у росії

Ольга розповіла, що спілкується донькою по телефону, але дуже обережно говорить на тему війни, адже в росії всі дзвінки прослуховуються. Найбільше Сумська переживає за те, що вже рік не має змоги бачитися з рідними онуками. Проте Ольга запевнила, що прививає 5-річній Єві та 3-річному Дані любов до України.

 Я їм читаю українські казки. У них няня з Харкова. Вона теж їм читає українською.

, – розповіла Ольга Сумська.

Чому Тоня Паперна так тримається росії і боїться зупинити там акторську кар’єру невідомо. Варто відзначити, що багато російських зірок, які не мають українського коріння, виїхали з росії відразу після повномасштабного наступу і відкрито виступили проти війни. Серед таких зірок легендарна Алла Пугачова, її чоловік Максим Галкін, співака Монеточка та інші.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.