“Місяць не була вдома”: дружина кварталівця Саліванчук зізналась, що не може жити з чоловіком під одним дахом

Дружина відомого українського продюсера в минулому, а тепер – політика та члена президентської партії, Анна Саліванчук в останньому інтерв'ю розповіла правду про стосунки з коханим

Відома українська актриса Анна Саліванчук нещодавно дала інтерв’ю українському журналісту Славі Дьоміну. У ході розмови зірки підняли чимало цікавих тем, зокрема, стосунки актриси з її чоловіком Олександром Божковим. Зіркова дружина зізналась, що вони часто сваряться, а причиною таких стосунків Саліванчук вважає той факт, що обидва – Леви з запальними характерами.

За словами української актриси, проблеми не почались з повномасштабною війною – раніше зіркова пара також багато скандалила й ледве не розлучалась щодня. Останній рік також виявився складним для шлюбу Саліванчук. Втім, додала знаменитість, вона не впевнена, що розлучення стане правильним рішенням.

Анна Саліванчук розповіла про проблеми у шлюбі з Божковим
Анна Саліванчук розповіла про проблеми у шлюбі з Божковим

Задля порятунку шлюбу, зізнається артистка, вона почала ходити до психолога. Анна Саліванчук зізналась, що наважилась звернутись до спеціаліста, аби розв’язати проблему своєї надмірної темпераментності.

Зірка зауважила, що вона неодноразово їхала від свого чоловіка зі словами, що більше ніколи не повернеться, проте завжди поверталась. Влітку, після чергової сварки, Анна Саліванчук поїхала на три тижні до Карпат. Знаменитість зізналась, що повертаючись додому, вона була цілком впевнена, що шлюбу кінець.

Я місяць не була вдома і думала, що ми не будемо разом, але ми все одно разом

– прокоментувала Саліванчук.

Дружина продюсера Кварталу 95 розповіла про сімейне життя

Дружина продюсера Кварталу 95 розповіла про сімейне життяПроте, додала знаменитість, вона не може завершити ці стосунки й сама не розуміє, навіщо тягне їх. Анна Саліванчук зізнається, що припинити сварки можливо, проте їй та її чоловіку слід подорослішати. Разом з тим, продовжує українська актриса, вона дуже кохає Божкова та вважає його ідеальним чоловіком і батьком. Втім, існують моменти в їхніх стосунках, які їх не влаштовують.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.