“Купили коробку”: Лілія Ребрик перед самою війною придбала будинок під Києвом. Що з ним тепер?

У новому інтерв'ю відома українська ведуча Лілія Ребрик розповіла про долю будинку, який вони з чоловіком Андрієм Диким придбали напередодні початку повномасштабної війни

Життя відомої української ведучої Лілії Ребрик за останній рік дуже змінилось. Закриття каналу, на якому вона працювала чи не всю кар’єру, а також початок повномасштабної війни в рідній країні стали не дуже приємною “вишенькою” на торті.

Втім, попри всі складнощі та негаразди Лілія Ребрик зі своїм чоловіком Андрієм Диким продовжують вити сімейне гніздечко. Так, наприклад, прямо напередодні початку повномасштабної війни зіркова пара придбала будинок під Києвом. Знаменитості проігнорувала всі тодішні розмови про ймовірний наступ і вклали кошти у своє житло.

Лілія Ребрик розповіла, що сталось з її будинком під Києвом
Лілія Ребрик розповіла, що сталось з її будинком під Києвом

У новому інтерв’ю для Аліни Доротюк українська ведуча поділилась розповіддю про долю її та Андрія Дикого будинку, а також розповіла, чи планують вони там жити. Лілія Ребрик зізналась, що перед купівлею нової оселі вони з чоловіком вже сформували думку, що це – дім мрії.

Українська ведуча зазначила, що вони купили не повністю готовий до життя будинок, а лише “коробку”. Отже, у новій оселі зіркової пари потрібно робити ремонт, проте Ребрик не знає, коли саме вони туди повернуться.

Але там стільки ще роботи. Я не знаю, коли ми ще туди повернемось. Ми купили коробку. І там ще будувати й будувати

– прокоментувала знаменитість.

Лілія Ребрик зізналась, що в їхньому з Диким новому будинку багато роботи
Лілія Ребрик зізналась, що в їхньому з Диким новому будинку багато роботи

Знаменитість зауважила, що вони створили окрему групу, в якій постійно обговорювали та планували, що та як буде розташовуватись у цьому домі. Тим часом жити родина продовжувала у власній квартирі, оскільки нагальної потреби вкладати гроші в ремонт та переїздити до нового будинку не було.

Лілія Ребрик також пояснила, чому вони вирішили придбати будинок на тлі тривожних заяв про ймовірний наступ. Знаменитість зізналась, що вважає, що у кожної родини має бути мета – їхньою виявилось створення затишного родинного куточка.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.