“Краще обом подорослішати”: Григорій Решетнік присоромив Топольського за скандали з ексучасницями Холостяка-12

Український ведучий і головне обличчя популярного реаліті-шоу про кохання Григорій Решетнік не витримав постійних скандалів і сварок між Топольським і колишніми учасницями Холостяка-12

Крайній сезон популярного реаліті-шоу про кохання “Холостяк” став доволі скандальним та сповненим різноманітних інтриг. Втім, після фінального випуску та постшоу сварки між Алексом Топольським, головним героєм дванадцятого сезону проєкту, та ексучасницями не припинились. Висловитись про це вирішив ведучий Григорій Решетнік.

Так, за зізнанням головного обличчя, судді та рефері “Холостяка”, він не очікував подібної поведінки ні від Топольського, ні від колишніх учасниць шоу. Ба більш, у новому інтерв’ю Григорій Решетнік зізнався, що за 12 років, які він веде реаліті-шоу, реакція чоловіків і жінок на проєкті була дещо стриманішою та спокійнішою.

Григорій Решетнік висловився про скандали на проєкті Холостяк-12
Григорій Решетнік висловився про скандали на проєкті Холостяк-12

Проте, додав відомий український телеведучий, він таки може припустити, з чим пов’язана настільки бурна реакція дівчат і Топольського. За словами Григорія Решетніка, річ може бути в тім, що між завершенням знімання шоу і початком його трансляції на телебаченні пройшов рік.

На думку ведучого, за цей час могли змінитись думки багатьох учасниць проєкту, з’явились домисли та сподівання. Водночас Григорій Решетнік не висловився про Алекса Топольського та причини, з яких він вступає у відкриті конфлікти з дівчатами.

Решетнік поділився своєю думкою щодо скандалів на Холостяку-12
Решетнік поділився своєю думкою щодо скандалів на Холостяку-12

Втім, журналісти не залишили без уваги, зокрема, допис Алекса Топольського про те, що Мудра на нього “спустила балійських собак”. Григорій Решетнік, своєю чергою, зізнався, що йому насправді не вистачає часу стежити за всіма подробицями скандалів, проте він вважає, що і Топольському, і Мудрій час подорослішати.

Я не встигаю за всім стежити, але часом, правда, це трішки по-дитячому виглядає, як на мене. Проте краще обом зараз прожити певні емоції і подорослішати

– порадив ведучий проєкту “Холостяк-12” та додав, що він бажає, аби всі нарешті стали одне до одного добрішими.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.