“У кого є можливість, той заробляє”: Лілія Ребрик зізналась, чи свариться з чоловіком через відсутність роботи

Відома українська ведуча та актриса прокоментувала стосунки з чоловіком Андрієм Диким. Зірка зізналась, чи виникають у них через це непорозуміння

Нещодавно відома українська телеведуча та актриса Лілія Ребрик дала інтерв’ю для Аліни Доротюк. З журналісткою зірка обговорила чимало цікавих питань, не обійшлось і без теми особистого життя знаменитості. Лілія Ребрик зізналась, чи виникали у неї з чоловіком непорозуміння через фінансове становище родини.

Аліна Доротюк запитала в Лілії Ребрик, чи не було в їхній з Диким родині “фінансового протистояння”. Журналістка зауважила, що для деяких чоловіків принципово важливо заробляти більше, ніж отримує його дружина. Українська актриса та ведуча зізналась, що в її стосунках такого немає.

Лілія Ребрик прокоментувала стосунки зі своїм чоловіком
Лілія Ребрик прокоментувала стосунки зі своїм чоловіком

Знаменитість зауважила, що зараз – абсолютно не той час, коли слід забивати голову подібними питаннями. На думку Лілії Ребрик, у родинах не повинно бути “я” і “ти”, адже сім’я – це одне спільне. Тому, зізнається зірка, вони з чоловіком не обговорюють і точно не сваряться через те, хто скільки заробляє.

Лілія Ребрик також зізналась, що їй хотілося б повернутись до часів, коли всі обговорювали, хто яку має зарплату. Втім, продовжила зірка, зараз українці живуть в абсолютно іншій реальності.

Мені здається, зараз у кого є можливість, той і заробляє. так хочеться повернутися до тих проблем, коли [говорили – прим. ред.], хто скільки заробив. Зараз інше

– прокоментувала українська актриса Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий давно перебувають у щасливому шлюбі
Лілія Ребрик та Андрій Дикий давно перебувають у щасливому шлюбі

Разом з тим відома українська актриса та телеведуча зауважила, що вони з чоловіком мають спільний бюджет, а тому всі масштабні покупки спершу обговорюють одне з одним. Ба більш, старша донька Лілії Ребрик та Андрія Дикого, якій виповнилось 10 років, з 5-річного віку самостійно заробляє. Дівчинка пішла стопами зіркової мами та почала акторську кар’єру.

У тому ж інтерв’ю для Аліни Доротюк Ребрик не називала точної суми гонорарів своєї доньки Діани, проте зізналась, що дівчинка на зароблені кошти змогла сама собі купити телефон і велосипед.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.