“Принців” більше не буде: головний Купідон України Григорій Решетнік натякнув, хто стане наступним Холостяком

Український телеведучий, головний купідон країни та незмінне обличчя реаліті-шоу "Холостяк" і "Холостячка" зізнався, хто стане головним героєм наступного сезону культового проєкту

Нещодавно відомий український ведучий Григорій Решетнік дав інтерв’ю, в якому відповів на багато цікавих запитань. Зокрема, знаменитість висловився про майбутнє популярного в Україні реаліті-шоу та зізнався, хто ж стане наступним головним героєм у новому сезоні. За словами Григорія Решетніка “мода” на принців давно пройшла, але проєкт має майбутнє.

Український ведучий зауважив, що попри важке становище крайній сезон реаліті-шоу користувався популярністю. Григорій Решетнік зазначив, що телеглядачі з захопленням і цікавістю спостерігали за розвитком стосунків героїв проєкту, обговорювали та реагували на все, що відбувалось в кадрі. Це стало ключовим у прийнятті рішення продовжувати знімання нового сезону.

У новому інтерв'ю Григорій Решетнік висловився про наступний сезон Холостяка
У новому інтерв’ю Григорій Решетнік висловився про наступний сезон Холостяка

Відомий український телеведучий також розповів про процес вибору головного героя проєкту. За словами Григорія Решетніка, хоча рішення й приймається продюсерами та творцями реаліті, опираються вони все-таки на думку та тенденції у суспільстві.

Команда орієнтується на запит авдиторії – які чоловіки надихають або приваблюють в певний період… Так, був період, коли це був принц. Зараз ми бачимо зміни у сприйнятті глядачами головних героїв

– зізнався Григорій Решетнік.

Ведучий зауважив, що шанувальники реаліті-шоу новим головним героєм бажають бачити українського військового, а продюсери, своєю чергою, чують і відгукуються на запит суспільства.

Григорій Решетнік зізнався, хто стане новим головним героєм Холостяка
Григорій Решетнік зізнався, хто стане новим головним героєм Холостяка

Крім того, відомий український телеведучий висловився про те, коли почнуть знімати новий сезон популярного телепроєкту. Так, за словами Григорія Решетніка, щойно ситуація в Україні стабілізується, одразу почнуться знімання Холостяка-13.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.