Фіналістка Холостяка-12 Саша Мудра заявила, що допомогла б Топольському розбагатіти: “Але він мене не вибрав”

Фіналістка 12 сезону шоу "Холостяк" Саша Мудра була впевнена у своїй перемозі, але Алекс Топольський вибрав Катерину Лозовицьку. Саша розповіла, які у неї були плани на Алекса.

Саша Мудра вперше після фіналу “Холостяка-12” дала інтерв’ю Анні Олицькій. В Мережі багато хто писав, що дівчина навряд чи звернула б колись увагу на такого як Топольський в реальному житті. Журналістка спитала у Мудрої, чи це правда:

В плані зовнішності взагалі запросто зверну увагу, якось прогулятись, сходити на побачення. В плані якоїсь серйозності і розуміння того, що мені може дати цей чоловік у відповідь на те, що надаю йому я, тобто свій час, свою турботу, свою любов. Тобто на вагах моє жіноче і його чоловіче. Я розуміла, що ні. Його в принципі відношення до життя дуже схоже на моє, тобто ми з ним дуже схожі і я не думаю, що це класно для того, щоб побудувати здорові, міцні стосунки. Я все таки вважаю, що має бути баланс. Я не говорю про повні протилежності, але має бути баланс, а ми з ним надто схожі. Ми обидва легковажні, ми такі роздовбаї трошки, ну з розряду – а, завтра. А мені потрібна людина, яка скаже – сьогодні, і крапка. Ось для мене це чоловічий справжній стержень. З Алексом я розуміла, що якщо я скажу – завтра, він скаже – та можна й післязавтра, полежимо під пальмою на Балі. І куди я так укачусь? Ніякої дисципліни, нічого

Фіналістка Холостяка-12 Саша Мудра заявила, що допомогла б Топольському розбагатіти
Фіналістка Холостяка-12 Саша Мудра заявила, що допомогла б Топольському розбагатіти

Не зважаючи на це, Мудра фантазувала про те, якими б могли бути відносини з Холостяком, якби він вибрав її у фіналі і розглядала такий варіант для себе:

Коли нас вже залишилось чотири, перед знайомством з батьками, я пам’ятаю, що мені сниться сон, що я знайомлю його з людьми, які йому допоможуть заробити багато грошей. І я думаю, я його зараз можу з кимось познайомити, він в принципі може заробити багато грошей ну і в принципі у нас може щось вийти, але це був тільки сон ну і він мене не вибрав, тому ось так

Фіналістка Холостяка-12 Саша Мудра заявила, що допомогла б Топольському розбагатіти
Фіналістка Холостяка-12 Саша Мудра заявила, що допомогла б Топольському розбагатіти

Саша зізналась, що пробуджує в чоловіках мотивацію, щоб задовольнити всі її потреби:

Правильно так про себе говорити чи ні, але у мене якось завжди виходить мотивувати чоловіків на те, щоб він хотів більшого, щоб дати мені більше

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.