“Можливо, вона – деспот, ніхто не знає”: Клопотенко зізнався, яке враження на нього справила Олена Зеленська

Відомий український ресторатор і кулінар Євген Клопотенко зізнався, що йому спало на думку після зустрічі з першою леді України Оленою Зеленською

Євген Клопотенко, відомий український ресторатор, блогер і кулінар, у новому інтерв’ю пригадав про співпрацю з першою леді України Оленою Зеленською. Знаменитість висловився про те, яке враження вона на нього справила при зустрічі наживо, а також жартома зауважив, що не може сказати напевно, якою людиною є дружина чинного президента.

Так, у відповідь на одне з запитань журналістів “Української правди” Євген Клопотенко розповів, як працював спільно з першою леді над запровадженням нового меню харчування дітей в українських школах. Кулінар зізнався, що в нього немає особистих контактів Олени Зеленської, як от, наприклад, номеру її телефону. Клопотенко контактує безпосередньо з командою першої леді.

Євген Клопотенко пригадав про співпрацю з першою леді України Зеленською
Євген Клопотенко пригадав про співпрацю з першою леді України Зеленською

Відомий український кулінар зауважив, що всі напрацювання та ідеї він надсилає представникам Олени Зеленської, а ті, своєю чергою, пересилають Клопотенку відповідь першої леді. Втім, іноді вони бачаться в робочих групах. Знаменитість зізнається, що Олена Зеленська справляє враження цілком позитивної та відкритої людини.

Євген Клопотенко також пригадав, як відвідав конференцію, на якій також була присутня перша леді України. Кулінар пригадав, як навколо були сотні людей, Олену Зеленську з приміщення проводжала охорона, а вона обернулась й сказала йому: “Женю, пока”. Клопотенко не розгубився, сказав “пока” у відповідь.

Клопотенко зізнався, що Олена Зеленська справила на нього враження позитивної людини
Клопотенко зізнався, що Олена Зеленська справила на нього враження позитивної людини

Проте, жартома додав український ресторатор і кулінар, він не може знати напевно, чи правильним було його перше враження. Євген Клопотенко пожартував, що, можливо, така поведінка – лише частина образу першої леді, а насправді вона є абсолютно іншою.

Можливо, це її образ, а насправді вона – деспот. Ніхто не знає. Окрім президента

– прокоментував Євген Клопотенко.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.