Мама Анни Трінчер змусила зятя Олександра Волошина підписати шлюбний контракт: “Живіть скільки хочете”

Молоде зіркове подружжя Анна Трінчер та Олександр Волошин вирішили підкріпити штамп у паспорті шлюбним договором. Про це розповів блогер в інтерв'ю GLOSTER FM.

Українська співачка Анна Трінчер і блогер Олександр Волошин стали подружжям 24 вересня 2022 року. Як і багато сучасних молодят, подружжя вирішили підписати шлюбний контракт. Договір підписується на випадок розлучення пари. Так, у даному документі вже зафіксовано, хто на що може розраховувати в разі розлучення.

Як виявилося, ініціаторкою того, аби Трінчер і Волошин підписали шлюбний контракт стала мама дівчини. Про це розповів блогер в інтерв’ю GLOSTER FM. Волошин відмітив, що хоча з самого початку це було не його рішення, він був зовсім не проти підписання документу.

Мама Анни Трінчер змусила зятя Олександра Волошина підписати шлюбний контракт
Мама Анни Трінчер змусила зятя Олександра Волошина підписати шлюбний контракт

Також Волошин зізнався, що має досить напружені стосунки з тещею. Олександр розповів, що не покликав маму Трінчер, коли робив пропозицію руки і серця. Тому жінка дуже образилася на майбутнього зятя.

Аня довгий час була в конфлікті з мамою. Після цього мама сказала: “Живіть скільки хочете , тільки підпишіть шлюбний договір”

, – пригадав Волошин.

За словами Олександра, він не вагався ні хвилини і одразу погодився на підписання договору. Єдиний пункт, який подружжя вирішили не прописувати у документі – це діти.

Мама Анни Трінчер змусила зятя Олександра Волошина підписати шлюбний контракт
Мама Анни Трінчер змусила зятя Олександра Волошина підписати шлюбний контракт

Варто відзначити, що наразі Трінчер і Волошин не планують поповнення у сім’ї. Вони допускають, що у них будуть діти, але лише у далекому майбутньому.

Нагадаємо, Анна Трінчер здобула славу після виходу серіалу “Школа”, де дівчина зігралу зразкову ученицю Нату. Згодом Анна взяла участь у вокальному проєкті “Голос країни”, де стала суперфіналісткою. Зараз Трінчер розвивається саме як співачка, а також являється блогером-мільйонником. Чоловік Трінчер Олександр Волошин – теж відомий блогер. Його Інстаграм-блог налічує 1,4 млн підписників. В недавньому інтерв’ю Волошин хизувався, що за місяць на соціальних мережах заробляє 100 тисяч доларів.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!