Віталій Козловський визнав помилки: поскаржився на відсутність заробітків й сварки з московськими родичами

Останній рік Віталій Козловський провів у Києві. Тільки двічі виїжджав за кордон з благодійними концертами задля збору грошей на будиночки для переселенців. Це дуже дивно, зважаючи на те, скільки хейту заробив співак після виступу на 9 травня в москві й запису російськомовних композицій.

Віталій зізнався, що іноді виступає перед військовими. Грошей нині не заробляє зовсім, але поки що тримається на старих запасах. До колег, що покинули країну, ставиться без осуду. Попервах подібні вчинки його страшенно бісили. Він не міг втямити, як люди, яким довіряють мільйони, покинули своїх шанувальників напризволяще. Та згодом заспокоївся, бо втямив, що у кожного свій власний поріг страху війну.

Віталій Козловський визнав минулі помилки й став справжнім патріотом

У Козловського самого в минулому чимало помилок. Його досі хейтять за концерт у росії вже після анексії Криму, за інтерв’ю Сніжані Єгоровій і ще багато дечого. Він усе усвідомив, але нині слід судити людей не за словами, а за діями.

Віталію Козловському конче не вистачає тата

Тато відмовляв сина від тієї поїздки, але син вчинив по-своєму. Тоді Віталій не усвідомлював, що йде війна, адже її називали АТО. Він їздив на передову, виступав перед нашими бійцями, але все одно перебував неначе у вакуумі, ображаючись, чому раптом йому прилітає від шанувальників.

Співак ретельно слідкує за своєю статурою

Коли співак залишився без тата, дуже переживав. Та коли почалася активна фаза війни, подумав: це на краще, що він не дожив до всіх цих жахів. У Віталія є близькі родичі в москві, але спілкування з ними останнім часом не задається. На початку війни сестра зателефонувала, щоб поспівчувати. Але на заклик брата виходити на вулиці й висловлювати протест проти вбивства мирних українців, вона промовчала.

Коли у Дніпро прилетіла ракета і знищила два під’їзди з людьми, чоловік москвички зателефонував знову. Про смерть людей говорити не захотів. Зате зауважив, що війна триватиме ще 2 роки, но “расія побєдіт”. Сказати, що артист був у шоку, – це нічого не сказати. Якби тато Віталія ще був живий, він би не пережив, що подібні наративи може нести родина його доньки.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.