Маша Єфросиніна розповіла, як відпустила чоловіка на фронт: “Він поїхав, випхавши мене з дітьми з кордон”

Чоловік української телеведучої Маші Єфросиніної Тимур Хромаєв з перших днів повномасштабної війни захищає Україну на фронті. Виявляється, чоловік сам прийняв це рішення і навіть приховав це від найрідніших.

Маша Єфросиніна вперше розповіла про те, як дізналася, що її чоловік вступив до лав ЗСУ в інтерв’ю Ютуб-проєкту “Розмова“. Жінка зізналася, що її чоловік Тимур Хромаєв з нею не радився і перший час навіть приховував свої наміри служити в ЗСУ.

Це перше його рішення, згідно якого він не радився. Коли він нас вже випхав з України… Він поставив ультиматум, що я їду. Це була капець сварка

, – пригадує Єфросиніна.

Маша зізнається, що погодилася поїхати у Варшаву з двох причин. По-перше, вона бачила, як страждають її діти, по-друге, Маша вірила, що їде не на довго і скоро воєнні дії припиняться і вона повернеться додому.

Єфросиніна пригадала, як її чоловік ігнорував її після близькості
Маша Єфросиніна розповіла, як відпустила чоловіка на фронт

Про те, що її чоловік вирішив піти на фронт, Єфросиніна дізналася випадково від друзів.

Це пара – друзі Тимура. Дівчина мені сказала: “Тобі зараз головне, щоб Тимур вижив”. Я так: “В якому сенсі, що ти маєш на увазі? Він у Львові”. І вона так побіліла і сказала: “Сама йому телефонуй”.

, – розповіла Єфросиніна.

Виявилось, що Тимур Хромаєв відразу поїхав до Києва, як тільки його жінка з дітьми виїхали за кордон. Чоловік став добровольцем і пішов на фронт.

Вперше після довгої розлуки Маша Єфросиніна зустрілася з чоловіком у травні. Тимур приїхав на декілька днів до дружини у Варшаву. Саме там Хромаєв повідомив Маші про те, що скоро їде туди, де тривають запеклі бої. Єфросиніна пригадує, що чоловік спеціально обрав людне місце, аби повідомити їй цю новину.

Він обрав таке людяне місце, ми сиділи в дуже людяному ресторані. В мене тільки сльози потекли. Я знаю, що він спеціально обрав таке місце, щоб я не вибухнула і не кинулася в ноги.

, –  зі сльозами на очах пригадала Єфросиніна.

Маша Єфросиніна розповіла, як відпустила чоловіка на фронт
Маша Єфросиніна розповіла, як відпустила чоловіка на фронт

Маша Єфросиніна зізнається, що їй важко було прийняти рішення чоловіка. Перший час вона навіть звинувачувала його, що він пішов добровольцем і лише час допоміг усвідомити телеведучій, що вона не зовсім права.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.