Тімур Мірошниченко присоромив Лободу за те, що вона публічно не покаялась за співпрацю з рф: “Це інструмент”

Відомий український ведучий висловився про Світлану Лободу, яка після початку повномасштабного вторгнення перекваліфікувалась на щиру патріотку. Мірошниченко хотів би почути від неї вибачення

Тімур Мірошниченко, відомий український телеведучий, нещодавно дав інтерв’ю для телеканалу “Дом”. Під час розмови з журналістом знаменитість відповів на чимало цікавих запитань, але найбільш “гучною” стала тема українських артистів та зірок, які до 24 лютого 2022 року продовжували співпрацювати з росією.

Так, Тімур Мірошниченко зізнався, як ставиться до відомої української співачки Світлани Лободи, яка сьогодні активно виступає по всьому світу з благодійними концертами. Ведучий зізнався, що очікував від зірки вибачення та навіть публічного покаяння за те, чим вона займалась з 2014 року до початку повномасштабної війни.

Тімур Мірошниченко зізнався, як ставиться до Лободи
Тімур Мірошниченко зізнався, як ставиться до Лободи

Відомий український телеведучий зазначив, що артистка й досі не перепросила та навіть ніяк не пояснила свою роботу в росії після 2014 року. Тімур Мірошниченко вважає патріотизм Лободи всього лиш інструментом.

Якби та сама Лобода своїми губами промовила: “Я перепрошую”. Нормально покаялася… Але вона ж все одно своїми губами цього не сказала досі. І вишиванка, і українська пісня – це інструмент

– прокоментував Тімур Мірошниченко.

Разом з тим, продовжив відомий український телеведучий, Світлані Лободі слід було наслідувати приклад Алана Бадоєва. Режисер після початку повномасштабної війни в Україні не лише засудив вторгнення російської армії на територію суверенної держави, а й покаявся за те, що в минулому співпрацював з сусідньою державою.

Підсумував свою розповідь про ставлення до діяльності й творчості Світлани Лободи Мірошниченко зізнанням у тому, що в українців надто коротка пам’ять.

Мірошниченко вважає, що Лобода мала перепросити за роботу в росії
Мірошниченко вважає, що Лобода мала перепросити за роботу в росії

Нагадаємо, що до 24 лютого 2022 року Лобода постійно з’являлась на російських телеканалах і гастролювала з концертами російськими містами. Після початку повномасштабної війни знаменитість разом з родиною переїхала жити до Латвії.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.