З зірки стала біженкою: 38-річна Тіна Кароль розповіла, як її життя змінилося за 2022 рік і де вона зараз

Відома українська артистка Тіна Кароль, яку називають поп-дівою вітчизняної естради, рік назад перетворилась із зірки на біженку. Артистка розповіла про зміни в житті.

24 лютого 2022 року в Україні почалась повномасштабна війна. Цей день став одним з найважчих в історії нашої країни. Українська поп-діва Тіна Кароль в інтерв’ю для модного глянцю розповіла, яким був той день для неї.

У мирні часи артистка часто заходила в монастир, щоб віднайти спокій для душі та заспокоїти тривожні думки. 24 лютого вона пішла туди і молилася. Зазвичай в цьому місці дуже тихо і спокійно, але навіть монахині порушили дану обітницю мовчання і в сльозах дзвонили своїм рідним.

Весь монастир був наповнений криком і молитвами за спасіння душ

, – зізналась Тіна.

Тіна Кароль розповіла, як із зірки перетворилася на біженку
Тіна Кароль розповіла, як із зірки перетворилася на біженку

Більшу частину часу тепер Тіна Кароль проводить за кордоном. Вона перетворилася із зірки шоу-бізнесу на біженку, але цей досвід вона використовує на благо своєї країни і в різних країнах світу співає та розповідає про те, що відбувається вдома.

Співачка розповіла, що коли поховала коханого чоловіка Євгена Огіра, який помер в 2013 році від онкологічного захворювання, її життя трансформувалось в “маніфест сильної жінки”. А зараз вона перетворила свій маніфест на культурну дипломатію, докладаючи зусилля в спільну боротьбу за перемогу.

Тіна Кароль розповіла, як із зірки перетворилася на біженку
Тіна Кароль розповіла, як із зірки перетворилася на біженку

Тіна Кароль повністю відмовилась від своїх російськомовних пісень і навіть переклала альбом “Скандал” на англійську.

Нагадаємо, крім Кароль на благодійних заходах виступають Вєрка Сердючка, Оля Полякова, Дзідзьо, Олександр Пономарьов, Настя Каменських, Джамала, Надя Дорофєєва, Alyosha та багато інших українських зірок. Але є також мовчуни – це Олег Винник і Таюне, MARUV, Ані Лорак.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.