Які відносини у Ребрик, Єфросиніної, Кравець зі свекрухами: чи ладнають зірки з мамами своїх чоловіків

Кохаючи чоловіка, жінка не завжди знаходить спільну мову з його мамою. Наші зіркові героїні відверто розповіли про своїх свекрух: чи радо спілкуються з ними, чи ніколи не перетинаються у житті.

Олена Кравець

Про те, що в екскварталівки дуже гарні стосунки зі свекрухою, свідчать спогади Олени про час, проведений у вигнанні за межами України після початку війни. Спочатку за меншими близнятами матусі допомогала доглядати старша донька Маша. Потім приєдналася мама Сергія.

Олена Кравець безмежно вдячна свекрусі

Кравець ніжно називає жінку “свекрушенькою”. Разом із дітьми їм довелося жити в одному номері в Болгарії. І хоча готель розташований на березі моря, радості це не приносило. Постійне почуття тривоги й бажання повернутися до Києва й постійної роботи не давало розслабитися. Без підтримки свекрухи, яка взяла на себе спілкування з Катею і Ванею, Олена просто б не витримала усього цього.

Маша Єфросиніна

Зовсім по-іншому склалася ситуація в цій родині. Ведуча розповіла, що вже зо два десятиліття не спілкується з мамою чоловіка. Алла Петрівна сама не схотіла налагоджувати містки з невісткою. Чому? Зірка й досі не знаходить відповіді на це питання.

Маша Єфросиніна переживає, що не знайшла спільної мови зі свекрухою

Шкода, що через це страждає не лише сама Маша, але і її чоловік, і діти. Свекруха Єфросиніної розлучилася з батьком Тимура Заурбеком Хромаєвим. Фінансові питання парі довелося вирішувати через суд. Тож ні про які спільні сімейні посиденьки мова вже не йде.

Лілія Ребрик

З батьками свого чоловіка колишня гімнастка ладнає без проблем. На підтвердження оприлюднила в мережі світлини – власну зі свекрухою і свекрів з онуками. Ребрик обожнює тата й маму Андрія Дикого і завжди знаходить спільні теми для бесіди. Свої стосунки зі свекрухою ведуча схарактеризувала як ідеальні.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.