Квартальна дружина Зеленського Кравець зізналася, чому пішла з “Кварталу 95”: “Сподіваюсь, вони не образились”

Олена Кравець отримала всенародну любов і популярність завдяки студії "Квартал 95". Акторка була зіркою "Кварталу" аж 25 років, але нещодавно вразила публіку новиною про те, що йде з проєкту.

Олена Кравець виступала у “Кварталі” з самого його заснування. Майже 25 років вона блищала на сцені гумористичного шоу і влюбила в себе мільйони глядачів. Публіка полюбила Олену за її гостре почуття гумору, а також за простоту.

Олена Кравець була зіркою Кварталу 25 років
Олена Кравець була зіркою Кварталу 25 років

Олена Кравець не знімається у нових випусках “Вечірнього кварталу” вже рік, але на це є вагома причина. Акторка зробила перерву через загострення кропив’янки. Втім, ця перерва змусила Олену задуматися і прийняти для себе важливе рішення.

Не так давно зірка повідомила, що покидає студію “Квартал 95”. Кравець довго не називала причину такого рішення, але нещодавно в програмі “ЖВЛ” акторка розкрила правду. Так, Олена зізналася, що хоче спробувати щось нове та йти далі. Жінка відверто розповіла, що за 25 років роботи в “Кварталі” її колеги стали для неї не просто друзями, а справжньою сім’єю. Акторка вдячна їм за роки роботи разом і дуже сподівається, що вони на неї не ображаються. Проте зараз акторка хоче досягнути ще більшої реалізації у своїй кар’єрі.

Просто ти розумієш, що хочеться іти далі. Хочеться спробувати

, – зізналася Кравець в інтерв’ю.

 Квартальна дружина Зеленського Кравець зізналася, чому пішла з Кварталу 95
Квартальна дружина Зеленського Кравець зізналася, чому пішла з Кварталу 95

Зараз Олена Кравець веде своє власне шоу “Тихий вечір з Оленою Кравець” на телеканалі “ДОМ”. Програма виходить щосуботи, гостями шоу стають дуже різні співрозмовники: музиканти, артисти, воїни, волонтери, політики та інші українці. У програмі Олена з гостями розмовляють на важливі для українців теми і допомагають глядачам трішки розслабитися і відволіктися від подій у країні.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.