Тімур Мірошниченко повідомив про труднощі на шляху до усиновлення дитини: “У моєму випадку це велика проблема”

Відомий український телеведучий разом зі своєю дружиною прийняв рішення усиновити дитину. Втім, розповів знаменитість, процес виявився не таким легким, як спершу могло здаватись

Після початку повномасштабної війни на території України сиротами залишилось багато дітей. Такі трагічні події стали каталізатором для багатьох людей – ті, хто раніше тільки вагався або навіть не замислювався про усиновлення дитини, вирішили стати батьками названої дитини.

Відомий український блогер і телеведучий Тімур Мірошниченко разом зі своєю дружиною також прийняли доленосне рішення. На відміну від багатьох зіркових колег, які лише говорили про усиновлення, родина Мірошниченка почала цей процес. Втім, на шляху до омріяного батьківства пара зіткнулась з серйозною проблемою.

Тімур Мірошниченко з дружиною вирішили стати названими батьками, але зіткнулись з проблемами
Тімур Мірошниченко з дружиною вирішили стати названими батьками, але зіткнулись з проблемами

Раніше відомий український телеведучий повідомив, що вони з дружиною вже визначились з віком дитини, яку хочуть усиновити. Мірошниченко зазначив, що хотіли б прийняти у свою родину хлопчика або дівчинку приблизно одного віку з їхніми дітьми – Мією та Марком. За словами ведучого, раніше вони вже пройшли необхідні медичну комісію та перевірку житла.

Проблемою для подружжя опинились психологічні курси. Тімур Мірошниченко зізнався, що основна складність – занадто “розтягнуті” заняття. У коментарі для українського видання знаменитість зазначив, що жителям столиці потрібно з’являтись на курсах раз на тиждень три місяці поспіль. Тим часом мешканці Київської області проходять ті ж самі курси всього за 10 днів.

За правилами, не можна пропускати жодного заняття. У моєму випадку це велика проблема

зізнався Тімур Мірошниченко.

Мірошниченко розповів про труднощі, з якими він з дружиною зіткнувся на шляху до усиновлення дитини
Мірошниченко розповів про труднощі, з якими він з дружиною зіткнувся на шляху до усиновлення дитини

Знаменитість наголосив, що він не зможе не пропустити ні одного заняття, адже у травні полетить у Ліверпуль на Євробачення-2023. Тімур Мірошниченко обурився тим фактом, що діти у дитбудинках чекають місяцями на своїх потенційних батьків через “шалені стоси документів, через очікування рішення суду”.

Тімур Мірошниченко також наголосив, що, оскільки Україна крокує в Європу, то час по-європейськи підходити до таких важливих питань, як усиновлення дитини.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.