Дмитро Гордон утримує не лише дружину з дітьми, але й батьків: “Грошей не вистачає, але я не бідкаюся”

Дмитро Гордон спробував себе у незвичній ролі не інтерв'юера, а респондента, тому довелося відповідати на не завжди зручні питання ведучого Слави Дьоміна. Одним із таких стала вимога розповісти про свої витрати.

Слава підготувався до інтерв’ю ретельно. Він підрахував, що 10 мільйонів переглядів Ютуб каналу у лютому принесли Гордону щонайменше 10 тис.доларів монетизації. Тож поцікавився, чи вистачає подібної суми на життя.

Слава Дьомін розмовляв із Дмитром Гордоном, гуляючи вулицями Києва

Дмитро відверто пояснив, що його родина складається не лише з Олесі Бацман і дітей, але й батьків чоловіка і дружини, а ще в Олесі є дідусь. Назбирується до 13 осіб. Усі вони нині перебувають за кордоном. Однією тисячею доларів на кожного не обійдешся, оскільки діти навчаються, а літні родичі, трапляється, потребують грошей на ліки.

Отже, Гордону доводиться сутужно. Коштів катастрофічно не вистачає, тому він вдається до продажу власних автомобілів.

Магазин “Гордон-шоп” приносить прибутки, та якась частина з цих грошей йде на армію. Вже закупили 8 дронів, які передали двом конкретним бригадам.

Дмитро Гордон з батьками і дітьми. 2011 рік

Звісно, за останній рік прибутки ведучого значно знизилися, але він не став жебраком, тримається на плаву і не бідкається.

Дьомін припустив, що раніше на життя родині Дмитра вистачало 5 тис.доларів, але Гордон обурився. Сказав, що тільки йдучи на день народження, дарував подарунок приблизно на тисячу доларів чи відповідну суму. На родину доводилося витрачати не 5 і навіть не 10, а набагато більше тисяч на місяць.

 

Навіть зараз, коли Дмитро залишився сам-один у Києві, йому не вистачає однієї тисяч доларів на місяць, бо треба сплачувати за утримання будинку, платити податки, виплачувати зарплату людям, які працюють у команді.

Якщо зважити, що у ведучого семеро дітей, то можна тільки припустити, які астрономічні суми витрачаються на їх безбідне життя.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.