“Думками і серцем тут”: Синельников виправдав Жанну Бадоєву, яка мовчить як і Регіна Тодоренко

Продюсер і ведучий тревел-шоу "Орел і Решка" Євген Синельников в новому інтерв'ю висловився щодо мовчання своєї екс-колеги Жанни Бадоєвої. Зірка народилась в Україні, живе за кордоном, але мовчить про війну.

Євген Синельников дав інтерв’ю в шоу “Зірковий шлях” і висловився щодо ситуації із Жанною Бадоєвою, яка досі мовчить та продовжує співпрацювати з російським телеканалом. Вона знімає авторське шоу “Життя інших” для Першого каналу, хоча з 2013 року разом з дітьми живе в Італії, де вийшла заміж за бізнесмена Василя Мельничишина.

Знаючи Жанну, вона думками і серцем тут. Можливо так склалися обставини, що вона не може закінчити той контракт або не може щось говорити, але… Не знаю навіть як сказати… Я акцентую свою увагу, своє життя на людях, які зараз роблять, допомагають, сприяють цій державі. Ті, хто цього не робить – мені не цікаво дізнаватись, чому так, чому ти мовчиш

, – відповів Євген.

Синельников виправдав Жанну Бадоєву, яка мовчить як і Регіна Тодоренко
Синельников виправдав Жанну Бадоєву, яка мовчить як і Регіна Тодоренко

Він зізнався, що на самому початку намагався зв’язатись зі знайомими з росії, дізнатись, чому вони мовчать, але це було безрезультатно:

Коли я побачив, що вона прочитала моє повідомлення і після цього виклала рекламу “чіпсіков” чи щось таке, я зрозумів, що не варто витрачати свою енергію

Ймовірно, він мав на увазі спробу зв’язатись з Настею Івлєєвою, екс-ведучою шоу “Орел та решка”, яка здобула шалену популярність і стала однією з найвідоміших російських блогерів та телеведучих.

Настя Івлеева заработае не один мільйон на зйомках тревел-шоу
Настя Івлєєва мовчить про війну в Україні

Синельников також не вважає, що уваги варта одеситка Регіна Тодоренко. Зірка нині продовжує кар’єру на російському телебаченні, живе у москві та жодним чином не згадує про те, що відбувається на її батьківщині, де залишились її батьки.

Тодоренко розповіла про наслідки носіння брекетів
Тодоренко мовчить про війну в Україні

Леся Нікітюк, Андрій Бєдняков, Антон Птушкін і сам Євген Синельников показали себе з діаметрально протилежної сторони і всіма силами допомагають Україні, поки їх колеги по програмі про подорожі боягузливо відмовчуються.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.